Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

έμμορφης

Αρχική » Oneiro » έμμορφης

Ονειροκρίτης έμμορφης - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : έμμορφης

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Δεν βρέθηκε ερμηνεία με τον όρο που επιλέξατε.

Σχετικά όνειρα

  • Όταν μιλάμε για τη γλώσσα στο όνειρο αναφερόμαστε στον μυ του σώματος, που κόκαλα δεν έχει και κόκαλα τσακίζει.

  • Αν στο όνειρό σας δείτε ότι απειλήσει από κάποιον κίνδυνο, όμως καταφέρνετε στο τέλος να γλιτώσετε,πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί γιατί το όνειρο σας έχει έρθει για να σας προειδοποιήσει για μεγάλους κινδύνους που πρόκειται να σας απειλήσουν.

  • Αν δείτε μια στοίβα πιάτα καθαρά και τακτοποιημένα στον όνειρο σας, να περιμένετε σύντομη αποκατάσταση σας, αν είστε ανύπαντρος ή ευτυχισμένη οικογενειακή ζωή, αν είστε παντρεμένος.

  • Το να δείτε ότι συμμετέχετε ή ότι ηγείστε μιας διάσκεψης στο όνειρο σας, θεωρείται σημάδι μεγαλομανίας.
    Προφανώς είστε μεγαλομανής και στοχεύετε σε υψηλούς στόχους, ίσως υψηλότερους απ' αυτούς που μπορείτε να φτάσετε.

  • Το ξύδι μπορεί να αποτελεί ένα πολύ χρήσιμο και νόστιμο συνοδευτικό για το φαγητό μας, όταν όμως εμφανίζεται στο όνειρό μας είναι αρκετά δυσοίωνο, καθώς η οξύτητα του συνδέεται από αρχαιοτάτων χρόνων με αναποδιές.

  • Αν δείτε στο όνειρο σας ότι δεν φοράτε ρούχα, είναι προμήνυμα για σκάνδαλα και επιπόλαιες συναλλαγές. Αν στον ύπνο σας δείτε ότι γδύνεστε οικειοθελώς για οποιονδήποτε λόγο, αυτό σημαίνει ότι σύντομα ανήθικες πράξεις που έχετε κάνει στο παρελθόν θα αποκαλυφθούν και θα κατηγορηθείτε για αυτές.

Εγγραφή στο RSS - έμμορφης