Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

έμορφα

Αρχική » Oneiro » έμορφα

Ονειροκρίτης έμορφα - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : έμορφα

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Δεν βρέθηκε ερμηνεία με τον όρο που επιλέξατε.

Σχετικά όνειρα

  • Αν δείτε στο όνειρο σας ότι φοράτε μια ωραία ζακέτα και καμαρώνετε που την φοράτε ένας γάμος είναι πολύ πιθανός.

    Αν η ζακέτα που φοράτε σας είναι στενάχωρη ή έχει φθορά είναι πολύ πιθανό να έρθετε αντιμέτωποι με κάποιες δυσκολίες που θα εμφανιστούν στην ζωή σας.

  • Αν και δεν είναι πολύ συχνό φαινόμενο να βλέπετε στον ύπνο σας ότι φτερνίζεστε, ωστόσο αν δείτε κάτι τέτοιο το όνειρό σας αυτό προμηνύει ευτυχία και χαρά σε όλα τα μέλη της οικογένειά σας και σε εσάς.

  • Αν στο όνειρο σας επισκέπτεσθε ψαραγορά, μπορείτε να περιμένετε παροδική ευχαρίστηση και διασκέδαση.

    Ειδικά αν σας μυρίζουν φρέσκα ψάρια και θαλασσινά, και έχετε ευχάριστη αίσθηση από την βόλτα σας τότε η διασκέδαση θα είναι μεγάλης έκτασης.

  • Αν δείτε στο όνειρό σας ότι κάνετε βουτιά σε γαλήνια νερά, τότε μην φοβηθείτε να επενδύσετε στον επαγγελματικό σας τομέα καθώς το συγκεκριμένο όνειρο αποτελεί κατά τον ονειροκρίτη πολύ θετικό σημάδι.

  • Η λύσσα δηλώνει στα όνειρα έλλειψη ελέγχου.
    Εάν δείτε ότι κάποιος άνθρωπος ή ζώο είναι λυσσασμένος και σας επιτίθεται τότε πολύ πιθανό να βιώσετε ή ήδη να βιώνετε μία κατάσταση στην οποία να θεωρείτε ότι έχετε χάσει τον έλεγχο ή σας γεμίζει φόβο.

  • Τα ιερά ζώα των Ινδών, σύμβολο της ευφορίας.

    Όταν παρουσιάζονται στα όνειρα των ανθρώπων της υπαίθρου και των ξωμάχων, τα ζώα αυτά προοιωνίζουν καλές σοδειές και άμεσο μέλλον εξασφαλισμένο.

Εγγραφή στο RSS - έμορφα