Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

έμπλαστρο

Αρχική » Oneiro » έμπλαστρο

Ονειροκρίτης έμπλαστρο - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : έμπλαστρο

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Δεν βρέθηκε ερμηνεία με τον όρο που επιλέξατε.

Σχετικά όνειρα

  • Τα βότανα στα όνειρα, κατέχουν μια ιδιαίτερη θέση - ερμηνευτικά- , καθώς αποτελούσαν από την αυγή του χρόνου το μέσο ενδυνάμωσης αλλά κυρίως ίασης όλων των ασθενειών, πριν την έλευση των χημικών φαρμάκων στις αρχές του 19ου αιώνα.

  • Γενικά οι καταστροφές στα όνειρα θεωρούνται δυσοίωνο ερμηνευτικό σύμβολο το οποίο μας εφιστά την προσοχή σε όλους τους τομείς.

  • Ένα όνειρο με έντονη συμβολική σημασία, η καταιγίδα, όπως και τα υπόλοιπα όνειρα - εφιάλτες που σχετίζονται με την μανία της φύσης προμηνύει σημαντικές αλλαγές.

  • Αν δείτε ότι διασχίζετε μια μεγάλη, άδεια κι εντυπωσιακή πλατεία και μάλιστα υπό το φως της ημέρας, να περιμένετε αναγνώριση της αξίας σας και καθιέρωση σας.

    Αν η πλατεία είναι γεμάτη κόσμο και τη διασχίζετε με δυσκολία, θα γνωρίσετε απογοητεύσεις και θλίψεις.

  • Στην περίπτωση που βρεθείτε σε θάλασσα και δείτε έναν ξιφία, οι συνθήκες της ζωής σας θα βελτιωθούν άμεσα.
    Αν δείτε στο όνειρο ότι ψαρεύετε ξιφία, θα δοξαστείτε και θα λάβετε σημαντικές διακρίσεις - τιμές κατά τον ονειροκρίτη.

  • Το αγκίστρι είναι συνυφασμένο με το δόλωμα. Τα άτομα που μας το προσφέρουν στα όνειρα στήνουν παγίδες εις βάρος μας, για αυτό και θα πρέπει να επανεξετάσουμε την εμπιστοσύνη που ενδεχομένως δείχνουμε προς αυτά.

Εγγραφή στο RSS - έμπλαστρο