Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

έμπρακτου

Αρχική » Oneiro » έμπρακτου

Ονειροκρίτης έμπρακτου - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : έμπρακτου

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Δεν βρέθηκε ερμηνεία με τον όρο που επιλέξατε.

Σχετικά όνειρα

  • Αν δείτε στο όνειρό σας ότι βοηθάτε κάποιους, τότε εσείς θα κάνετε κάποιες λάθος επιλογές και θα τους στεναχωρήσετε.

    Αν δείτε ότι σας βοηθάει κάποιος, προσέξτε γιατί αυτό το άτομο κοιτάζει να σας κάνει ζημιά στον επαγγελματικό σας τομέα.

  • Το μαχαίρι συνδέεται στα όνειρα με άσχημες καταστάσεις.
    Το όνειρο με μαχαίρια είναι κακός οιωνός γι' αυτόν που το είδε, γιατί προμηνύει διαφωνίες και απώλειες στον εμπορικό τομέα.

  • Εάν είστε άντρας και δείτε ότι θαυμάζετε κάποιο εργόχειρο ή έστω το σχολιάζετε τότε αυτό σημαίνει ότι δεν έχετε εμπιστοσύνη στις δυνατότητες σας.
    Αντιθέτως όμως αν είστε γυναίκα τότε αυτό σημαίνει ότι θα έχετε μια οικογενειακή ευτυχία.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας πως είστε αναιμικός αλλά χωρίς να υποφέρετε από κάτι, και ενώ είστε γεμάτος υγεία, σημαίνει ότι ο τρόπος που έχετε μάθει να ζείτε θα σας φέρει αργά ή γρήγορα σε μια οικονομική δυσκολία.

  • Αν και δεν είναι πολύ συχνό φαινόμενο να βλέπετε στον ύπνο σας ότι φτερνίζεστε, ωστόσο αν δείτε κάτι τέτοιο το όνειρό σας αυτό προμηνύει ευτυχία και χαρά σε όλα τα μέλη της οικογένειά σας και σε εσάς.

  • Αν δείτε στο όνειρο σας καλοσχηματισμένα γυναικεία οπίσθια που τα θαυμάζετε και σας έλκουν, τότε σας περιμένουν ηδονές και απολαύσεις που θα ικανοποιήσουν στο έπακρο το λάγνο χαρακτήρα.
    Αν δείτε οπίσθια αντρικά, να περιμένετε εξευτελισμούς και ταπεινώσεις.

Εγγραφή στο RSS - έμπρακτου