Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

έναστρος

Αρχική » Oneiro » έναστρος

Ονειροκρίτης έναστρος - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : έναστρος

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Δεν βρέθηκε ερμηνεία με τον όρο που επιλέξατε.

Σχετικά όνειρα

  • Αν δείτε στον ύπνο σας πως σας έκανε εντύπωση μια περιοχή με θάμνους καταπράσινους και ανθισμένους, αυτό σημαίνει πως θα έχετε πολλά ευχάριστα γεγονότα να γεμίσουν αυτόν τον καιρό τη ζωή σας.
    Οι δουλειές σας θα πάνε καλά.
    Ελπίδες και όνειρα θα πραγματοποιηθούν.

  • Όταν μια γυναίκα δει στον ύπνο της όμορφα παχουλά και άσπρα γατάκια, σημαίνει ότι κάποιοι προσπαθούν να τη διαβάλουν με σκοπό να την καταστρέψουν, αλλά η σωστή κρίση της θα τη βοηθήσει να ξεπεράσει αυτές τις επίβουλες ενέργειες.

  • Ο κουμπάρος συμβολίζει διπλωματία και καλές κοινωνικές σχέσεις.

    Εάν δείτε ότι είστε κουμπάρα ή κουμπάρος σημαίνει ότι λόγω του κοινωνικού του χαρακτήρα σας και των σχέσεων που έχετε αναπτύξει, θα πετύχετε κάτι που περιμένατε πολύ καιρό κυρίως στον επαγγελματικό τομέα.

  • Αν χάρτης οποιουδήποτε είδους κάνει την εμφάνισή του στο ονειρικό σας κόσμο, θα πρέπει να περιμένετε σύντομα περιπέτειες και ταξίδια.

    Το όνειρό σας επίσης προμηνύει περιπλανήσεις σε μέρη που δεν έχετε ξαναπάει ή βιώματα καταστάσεων δεν έχετε ξαναζήσει μέχρι αυτή τη στιγμή.

  • Αν δείτε στο όνειρο σας ότι αποκτήσατε μεγαλύτερο από το κανονικό πηγούνι, σημαίνει πως η αποφασιστικότητα σας θα παίξει καθοριστικό ρόλο στην επιτυχία των σχεδίων σας.

  • Όταν βλέπουμε τούρτα οποιουδήποτε είδους να κάνει την εμφάνισή της στον ονειρικό μας κόσμο, θα πρέπει να περιμένουμε ευτυχισμένες στιγμές.

    Πιο συγκεκριμένα η τούρτα σχετίζεται άμεσα με το οικογενειακό μας περιβάλλον.

Εγγραφή στο RSS - έναστρος