Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

έναυσμα

Αρχική » Oneiro » έναυσμα

Ονειροκρίτης έναυσμα - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : έναυσμα

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Δεν βρέθηκε ερμηνεία με τον όρο που επιλέξατε.

Σχετικά όνειρα

  • Αν δείτε βελόνα στο όνειρό σας , τότε θα έχετε κάποιον τσακωμό στην οικογένειά σας, που θα σας στεναχωρήσει πάρα πολύ και εσάς αλλά και τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειάς σας.

    Αν η βελόνα σας τρυπήσει, τότε θα αντιμετωπίσετε διαμάχες στην δουλειά σας.

  • Οι κουρτίνες στο όνειρο δηλώνουν μυστικοπάθεια. Εάν δείτε κουρτίνες που δε καλύπτουν τα παράθυρα τότε σημαίνει ότι είστε ένας άνθρωπος κλειστός που δύσκολα αναπτύσσει σχέσεις και δένεται με ανθρώπους.

  • Ο παραδοσιακός ονειροκρίτης για το μωρό λέει ότι αν στο όνειρο σας δείτε ότι κρατάτε στην αγκαλιά σας μωρό σημαίνει βάσανα και λύπες.

  • Όπως και τα περισσότερα αιλουροειδή, ο πάνθηρας συμβολίζει επικίνδυνους εχθρούς που γυρεύουν να σας βλάψουν.
    Αν λοιπόν δείτε στον ύπνο σας πάνθηρα να σας κυνηγάει και να σας αρπάζει, να περιμένετε αποτελεσματική επίθεση των εχθρών σας.

  • Τα μυρωδικά συμβολίζουν κάτι το επιφανειακό ή εφήμερο.
    Εάν δείτε στο όνειρο μυρωδικά σε μπουκαλάκια στοιβαγμένα σε ράφια τότε πιθανό να διανύετε μία περίοδο που απολαμβάνετε εφήμερες ερωτικές περιπέτειες.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας ότι πάτε στην τουαλέτα, αλλά χωρίς να την χρησιμοποιήσετε, αυτό σημαίνει ότι μάλλον θα συμβεί κάτι δυσάρεστο.

    Αν όμως δείτε ότι ουρείτε ή αφοδεύετε, σημαίνει ότι κάτι που σας απασχολεί, θα έχει θετικό αποτέλεσμα για εσάς.

Εγγραφή στο RSS - έναυσμα