Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

ένδειξις

Αρχική » Oneiro » ένδειξις

Ονειροκρίτης ένδειξις - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : ένδειξις

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Δεν βρέθηκε ερμηνεία με τον όρο που επιλέξατε.

Σχετικά όνειρα

  • Για τη γυναίκα η γούνα είναι ένα αντικείμενο πολυτελείας, μέσα στα όνειρά μας όμως η γούνα είναι σύμβολο εγωπάθειας, ναρκισσισμού και επιπολαιότητας που την χαρακτηρίζουν.

  • Οι παλαιότερες ερμηνείες ήθελαν το ονειρικό αυτό σύμβολο αρνητικό και δυσοίωνο καθώς υπήρχε η δοξασία ότι προαναγγέλλει ψυχρότητα στην αισθηματική ή συζυγική σχέση, κινδύνους στα οικονομικά και διάλυση της οικογένειας.

  • Το σερβίτσιο στην περίπτωση που εμφανίζεται στο όνειρό σας πολύ απλό και καθημερινό, το όνειρο είναι άνευ σημασίας.
    Αν όμως είναι φανταχτερό και πολυτελές, τότε το όνειρό σας συμβολίζει πλούτη και επιτυχίες στο έγγαμο βίο.

  • Εάν στον ύπνο σας δείτε έντομα τότε να περιμένετε δύσκολες καταστάσεις καθώς τα έντομα προμηνύουν το κακό, συνήθως αρρώστιες και δεινά είτε σε εσάς είτε σε κάποιον κοντινό σας άνθρωπο.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας ότι κάποιος άλλος εκτός από σας έχει αμαρτήσει, μην ανησυχείτε καθώς το όνειρο είναι άνευ σημασίας.

    Αν δείτε πως πηγαίνετε ή εξομολογείστε σε παπά για τις αμαρτίες σας, αυτό θα πει πως έχετε κάνει αμαρτίες και θα ξαλαφρώσετε γρήγορα.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας ότι είστε σε ένα γήπεδο στο οποίο εξελίσσεται κάποιος αγώνας και είναι γεμάτο κόσμο, σημαίνει ότι στο άμεσο μέλλον θα προκύψουν προβλήματα στο οικογενειακό σας περιβάλλον.

Εγγραφή στο RSS - ένδειξις