Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

ένθετη

Αρχική » Oneiro » ένθετη

Ονειροκρίτης ένθετη - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : ένθετη

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Δεν βρέθηκε ερμηνεία με τον όρο που επιλέξατε.

Σχετικά όνειρα

  • Ο νοτιάς στα όνειρα συμβολίζει δυσκολίες.
    Εάν δείτε ότι φυσάει νοτιάς στο όνειρο, όπου και να βρίσκεστε, πιθανό να αντιμετωπίσετε προβλήματα που θα βλάψουν την υγεία σας.

  • Αν δείτε σε όνειρο ότι βρίσκεστε σε ένα χορό και μάλιστα συμμετέχετε με θέρμη, θα έχετε επιτυχίες στον αισθηματικό τομέα που θα σας αναζωογονήσουν.

    Αν δείτε φίλους σας να χορεύουν , θα μάθετε ευχάριστα νέα για συγγενείς ή αγαπημένα σας πρόσωπα.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας γραφομηχανή σημαίνει ότι προσπαθείτε και κάνετε υπολογισμούς για κάποιο ερωτικό ζήτημα που σας απασχολεί, χωρίς όμως να έχετε το επιθυμητό αποτέλεσμα.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας ότι τρώτε κομπόστα, τότε σύντομα θα φτάσουν στα αυτιά σας ευχάριστα νέα από ένα αγαπημένο πρόσωπο.
    Στην περίπτωση όμως που δεν την τρώτε απλά με κάποιον τρόπο εστιάσετε σε αυτήν στο όνειρο, τότε μία σχέση σας σύντομα θα δοκιμαστεί έντονα.

  • Αν, στο όνειρο σας, είδατε ότι έχετε γίνει ο περίγελως του κόσμου ,είτε υπήρχε λόγος είτε οχι, μην ανυσηχείτε!
    Ο περίγυρος σας , σας φθονεί για την ακεραιότητα που διαθέτετε ώς άτομο και τις επιτυχίες σας οι οποίες είναι αποτέλεσμα σκληρής δουλειάς.

  • Αν στην πραγματικότητα δεν είστε κτηματίας και δείτε στον ύπνο σας ότι έχετε αποκτήσει με τρόπο ανεξήγητο ένα μεγάλο και ωραίο κτήμα, τότε θα πραγματοποιηθούν και τα πιο ριψοκίνδυνα ακόμη σχέδια σας.

Εγγραφή στο RSS - ένθετη