Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

έννομη

Αρχική » Oneiro » έννομη

Ονειροκρίτης έννομη - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : έννομη

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Δεν βρέθηκε ερμηνεία με τον όρο που επιλέξατε.

Σχετικά όνειρα

  • Ο αυλός είναι ένα πολύ σπάνιο όνειρο στις ημέρες μας, καθώς σαν όργανο χρησιμοποιείτε σπάνια.

    Αν ονειρευτείτε πως ακούτε αυλό, σημαίνει πως σύντομα θα κληθείτε να υπερασπίσετε την τιμή σας, ή την τιμή κάποιου αγαπητού σας προσώπου.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας ότι είστε ο ίδιος/ίδια υπηρέτης ή υπηρέτρια, θα υποστείτε, στο άμεσο μέλλον, προσβολές και ταπεινώσεις.
    Αν δείτε ότι έχετε ένα σπίτι με πολυάριθμο υπηρετικό προσωπικό, ενώ δεν συμβαίνει κάτι τέτοιο στην πραγματικότητα, είστε άτομο εγωπαθές και ματαιόδοξο.

  • Τα δόντια στην ερμηνευτική των ονείρων έχουν αντίστοιχη ερμηνεία με την κατάσταση στην οποία βρίσκονται.

    Αν δείτε πως έχετε δόντια γερά ,είναι προμήνυμα χαράς, ικανοποίησης και ευτυχίας.

    Δόντια σε κακή κατάσταση προμηνύουν κίνδυνους και αποτυχίες.

  • Όπως όλα τα όνειρα όπου το κυρίως χαρακτηριστικό τους είναι το άλογο (εφόσον το όνειρο δεν αποτελεί εφιάλτη ή μας αφήνει κακή αίσθηση) η επέλαση του ιππικού στα όνειρα μας είναι ένα πολύ θετικό σημάδι το οποίο σηματοδοτεί την ευημερία και την ευδαιμονία.

  • Αν δείτε ότι είστε μπλεγμένος σε δικαστικό αγώνα, ανεξάρτητα από το αν είστε κατήγορος ή κατηγορούμενος, θα περάσετε μια περίοδο που θα την χαρακτηρίσουν αλλεπάλληλες αποτυχίες σε όλους τους τομείς.

  • Αν ονειρευτείτε ότι ανεβαίνετε βουνό και ο δρόμος είναι ευχάριστος και περιβάλλεται από βλάστηση, είναι προάγγελμα γρήγορης ανόδου κοινωνικής και οικονομικής.

    Αν δείτε στο όνειρό σας ένα ψηλό βουνό, τότε θα συναντήσετε πολλές δυσκολίες.

Εγγραφή στο RSS - έννομη