Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

έννομος

Αρχική » Oneiro » έννομος

Ονειροκρίτης έννομος - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : έννομος

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Δεν βρέθηκε ερμηνεία με τον όρο που επιλέξατε.

Σχετικά όνειρα

  • Εάν στον ύπνο σας δείτε ότι φοράτε ένα καινούργιο και ακριβό παλτό τότε να περίμενε απροσδόκητα θετική άνοδο στις δουλειές σας.

    Πανωφόρι καινούργιο και ζεστό που σας προστατεύει από το κρύο και την παγωνιά, προοιωνίζει κέρδη και επιτυχίες στον αισθηματικό τομέα.

  • Ο άνεμος στο όνειρο εξαρτάται από την ένταση και την αίσθηση που έχει.
    Αν ο άνεμος είναι καθαρός , απαλός και ευχάριστος τότε τα πράγματα είναι πού καλά. Αυτό σημαίνει ότι οι ψυχικοί και διανοητική σας κούραση έφτασε η ώρα να ξεπληρωθεί με κάποιο πολύ χειροπιαστό- υλικό τρόπο.

  • Πρόκειται για το γνωστό ναρκωτικό που προέρχεται από την παπαρούνα.
    Αν δείτε στον ύπνο σας ότι βρίσκεστε σε ένα τεκέ όπου καπνίζουν όπιο, ανεξάρτητα από το αν καπνίζετε κι εσείς ή όχι ή αν εστιάσετε σε όπιο με οποιονδήποτε τρόπο,

  • Η παρουσία του αιματίτη στα όνειρα, έχει παρόμοια σημασία με το αίμα - λόγω χρώματος - και σημαίνει γρήγορες εξελίξεις.

  • Το πιθάρι το συναντάμε στη μυθολογία, σε λαϊκούς θρύλους και δοξασίες, καθώς και σε ανατολίτικα παραμύθια.
    Αν δείτε λοιπόν στο όνειρο σας πιθάρι γεμάτο, θα αποκτήσετε πλούτη και δόξα διόλου κοινά και θα γευθείτε στη ζωή σας ευτυχία σπάνια.

  • Κατά τον ονειροκρίτη, τα όνειρα με βατόμουρα δεν είναι καθόλου καλοί οιωνοί, καθώς προμηνύουν γλυκόπικρες καταστάσεις όπως και η γεύση τους..

    Έτσι αν δείτε στον ύπνο σας βατόμουρα, θα πρέπει να περιμένετε άσχημα νέα.

Εγγραφή στο RSS - έννομος