Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

ένοπλο

Αρχική » Oneiro » ένοπλο

Ονειροκρίτης ένοπλο - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : ένοπλο

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Δεν βρέθηκε ερμηνεία με τον όρο που επιλέξατε.

Σχετικά όνειρα

  • Αν δείτε στον ύπνο σας ότι ξαφνικά κι αναίτια το σώμα σας ή το σώμα κάποιου δικού σας γέμισε πληγές, είναι πολύ πιθανό να απειληθείτε από σοβαρή αρρώστια.

    Αν δείτε ότι πληγωθήκατε από άνθρωπο ή σε ατύχημα και η πληγή βγάζει άφθονο αίμα, θα ευεργετηθείτε από άνθρωπο που δεν περιμένατε.

  • Αν στο όνειρο σας αποκτήσατε καινούργια, όμορφα έπιπλα, να περιμένετε ευνοϊκές εξελίξεις σε οικογενειακές υποθέσεις που εκκρεμούν.

    Αν τα έπιπλα σας είναι παλιά και φθαρμένα, τότε θα συναντήσετε αναποδιές στο άμεσο μέλλον.

  • Η θημωνιά είναι σωρός από θερισμένα σπαρτά ή άλλα φυτά τα οποία οι αγρότες δένουν σε "μπάλες" κατά τον θερισμό.
    Αν στο όνειρό σας δείτε θημωνιές , να περιμένετε πλούτο και ευημερία.

  • Το βάθρο που αποτελεί τη βάση που πάνω της στήνονται διάφορες κατασκευές, έχει ειδική σημασία στην ερμηνεία των ονείρων.
    Αν δείτε ότι εσείς ή κάποιος άλλος είναι στημένος σε βάθρο, να έχετε το νου σας μην γελοιοποιηθείτε ή να μην προξενήσετε εσείς την γελοιοποίηση δικού σας ανθρώπου.

  • Αν σε κάποιο όνειρό σας δείτε γλάστρα η οποία είναι άδεια (χωρίς κάποιο φυτό) σημαίνει πως έχετε κενές ελπίδες, και προσδοκάτε μάταια για κάτι που δεν πρόκειται να συμβεί.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας ότι περπατάτε με δεκανίκια - πατερίτσες σημαίνει ότι χρειάζεστε επειγόντως βοήθεια για να καταφέρετε να φέρετε εις πέρας κάτι που σχεδιάζετε και καλά θα κάνετε να την ζητήσετε απ' τους δικούς σας ανθρώπους.

Εγγραφή στο RSS - ένοπλο