Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

ένορκε

Αρχική » Oneiro » ένορκε

Ονειροκρίτης ένορκε - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : ένορκε

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Δεν βρέθηκε ερμηνεία με τον όρο που επιλέξατε.

Σχετικά όνειρα

  • Κατα το παραδοσιακό ονειροκρίτη η παρουσία αυτής της μακρινής ηπείρου θεωρείται πολύ καλό σημάδι για τα οικονομικά αυτού που είδε το όνειρο. Το ίδιο ισχύει και για τα επαγγελματικά.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας ότι πουλάτε ή αγοράζετε πάγο, ή παγοκολώνες, ή οτιδήποτε παγωμένο στο οποίο με κάποιον τρόπο εστιάσετε, τα νέα είναι πάρα πολύ ευχάριστα μεν αλλά με κάποιες παγίδες.
    Το όνειρο αυτό προμηνύει σύντομο πλουτισμό, αλλά με τρόπο επιλήψιμο ή πρόσκαιρες χαρές.

  • Αν δείτε εντυπωσιακό πολυέλαιο που φωτίζει άπλετα ένα σαλόνι σπιτιού, θα γνωρίσετε στη ζωή σας χαρές και θριάμβους.
    Αν δείτε πολυέλαιο εκκλησιαστικό, σημαίνει πως θα αναρριχηθείτε κάποτε σε ανώτερα αξιώματα.

  • Αν βρεθείτε, στον ύπνο σας, μέσα σε λαβύρινθο και μάταια πασχίζετε να βγείτε, μην περιμένετε να λήξουν εύκολα για σας οι αγωνίες και τα βάσανα.

  • Αν στον ύπνο σας σάς χαϊδεύει ένα αεράκι δροσερό, τότε απλά σας δηλώνει το όνειρό σας ότι ήρθε η ώρα σας να ξεκουραστείτε.
    Έγνοιες - βάσανα που σας έχουν ταλαιπωρήσει και παρελθοντικές καταστάσεις που σας κρατάνε "πίσω" θα ξεπεραστούν σας αεράκι!

  • Αν στο όνειρό σας δείτε είτε να παρελαύνει πυροβολικό, είτε να βρίσκεται σε θέση μάχης, τότε θα πρέπει να περιμένετε επαγγελματικές αποτυχίες και δυσκολίες.

Εγγραφή στο RSS - ένορκε