Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

ένσημου

Αρχική » Oneiro » ένσημου

Ονειροκρίτης ένσημου - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : ένσημου

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Δεν βρέθηκε ερμηνεία με τον όρο που επιλέξατε.

Σχετικά όνειρα

  • Η γραβάτα στα όνειρα θεωρείται πάντα δυσοίωνη, ιδίως όταν έχει πρωταρχική σημασία στο όνειρο σας με αποτέλεσμα να την θυμάστε έντονα.

    Έτσι εάν δείτε γραβάτα σε κάποιο όνειρο, είτε τη φοράει κάποιος είτε όχι, σημαίνει ότι σύντομα σας περιμένουν κακοτυχίες και στενοχώρια.

  • Αν βρεθείτε στον ονειρικό σας κόσμο να είστε σοφέρ ενώ κάτι τέτοιο δεν ισχύει στην πραγματικότητα, θα πρέπει να περιμένετε βάσανα και κοπιαστική ζωή.
    Αν όμως δείτε πως συναντάτε κάποιον σοφέρ, τότε σύντομα θα λάβετε χάρη στις ειδήσεις που θα σας τονώσουν το πεσμένο ηθικό σας.

  • Αν δείτε στο όνειρο σας αντιλόπες, σημαίνει πως θα έχετε υψηλές φιλοδοξίες, που όμως θα μπορέσουν να πραγματοποιηθούν με την ανάπτυξη μεγάλης δραστηριότητας.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας το ανοιξιάτικο αυτό δέντρο με τα αρωματικά του άνθη, χαράς ευαγγέλια: σας αναμένουν εξάρσεις, απολαύσεις και επιτυχίες σε όλους τους τομείς.

  • Η κουκουβάγια παραμένει ένα από τα πιο ισχυρά σύμβολα στην ερμηνεία των ονείρων καθώς είναι συνδεδεμένη με το πέρασμα στον άλλο κόσμο αλλά και την σοφία.

    Από τα πανάρχαια χρόνια, η παρουσία της κουκουβάγιας στα όνειρα σήμαινε θάνατο.

  • Αν ονειρευτείτε ασκητισμό, σημαίνει ότι θα καλλιεργήσετε παράξενες αρχές και απόψεις, κάνοντας τον εαυτό σας γοητευτικό στους ξένους, αλλά απωθητικό στους φίλους.

    Εάν δείτε στον ύπνο σας ότι συναντάται κάποιον ασκητή τότε να προσέχετε διότι αυτό προμηνύει εξαπάτηση και δόλο.

Εγγραφή στο RSS - ένσημου