Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

ένστικτε

Αρχική » Oneiro » ένστικτε

Ονειροκρίτης ένστικτε - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : ένστικτε

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Δεν βρέθηκε ερμηνεία με τον όρο που επιλέξατε.

Σχετικά όνειρα

  • Άλλο ένα όνειρο συνηθισμένο σε ανθρώπους που έχουν αλλοτριωθεί.
    Οι καιροί μας βέβαια καθιστούν ένα τέτοιο όνειρο αρκετά σύνηθες.
    Αν δείτε ότι πουλάτε ή αγοράζετε κάτι με πίστωση, σημαίνει πως ζείτε σε ένα περιβάλλον όπου κυρίαρχη αξία είναι το χρήμα, η απάτη και η ψευτιά.

  • Αν δείτε ότι λυπηθήκατε για την απουσία κάποιου προσώπου, σημαίνει ότι η μεταμέλεια για κάποια βιαστική ενέργεια θα είναι το μέσον για την εξασφάλιση μακρόχρονης φιλίας.

    Αν χαρείτε στο όνειρο σας για την απουσία φίλων, σημαίνει ότι σύντομα θα απαλλαγείτε από κάποιον εχθρό.

  • Αν δείτε στο όνειρό σας ότι είστε αδιάθετη ενώ κάτι τέτοιο δεν ισχύει στην πραγματικότητα, το όνειρο σας αποτελεί ένα σημάδι πως η ζωή σας είναι ακατάστατη και πως παίρνετε δύσκολα αποφάσεις.

  • Αν δείτε στο όνειρο σας ότι είστε οργισμένη ή διακατέχεστε από οργή, είναι πιθανόν να σας πληγώσει η συμπεριφορά αγαπημένου σας προσώπου.
    Αν δείτε κάποιον οργισμένο εξαιτίας σας, τότε μπορείτε να αγνοήσετε τους εχθρούς σας είναι παντελώς ανίσχυροι και ανίκανοι να σας βλάψουν.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας ότι γίνετε ένας ισχυρός σεισμός που προκαλεί καταστροφές και σας απειλεί, σας προμηνύονται συμφορές και κατατρεγμοί της τύχης.

  • Εάν δείτε στο ύπνο σας ότι διαπράττεται εμπρησμό τότε αυτό συμβολίζει ότι έχετε πολύ θυμό και παράπονο από τους ανθρώπους δίπλα σας.
    Εάν κάποιος άλλος είναι ο εμπρηστής τότε να είστε έτοιμοι για να απογοητευθείτε από κοντινά σας πρόσωπο απροσδόκητα.

Εγγραφή στο RSS - ένστικτε