Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

ένσφαιρος

Αρχική » Oneiro » ένσφαιρος

Ονειροκρίτης ένσφαιρος - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : ένσφαιρος

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Δεν βρέθηκε ερμηνεία με τον όρο που επιλέξατε.

Σχετικά όνειρα

  • Ένα συχνό όνειρο, η δυσκολία στην αναπνοή ή βαριά ανάσα θεωρείται δυσοίωνη.

    Ερμηνεύεται ως εμπόδια που θα συναντήσετε στην επαγγελματική σας σταδιοδρομία ή σε προσωπικά θέματα.

  • Όταν η κιμωλία εμφανίζετε στο όνειρό μας, έχει ως σκοπό να μας βάλει να σκεφτούμε καλύτερα την γνώμη που έχουν οι άλλοι για εμάς.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας δίσκο τότε θα λάβετε πολλές ,πιθανός προσοδοφόρες, επαγγελματικές προτάσεις.
    Αρκεί ο δίσκος να μην έχει γλυκά, γιατί τότε θα σας κάνουν δόλιες προτάσεις και θα βρεθείτε μπλεγμένος, εκτός κι αν δεν δεχτείτε το κέρασμα, που σημαίνει ότι δε θα πέσετε στην παγίδα.

  • Αν στον ύπνο σας δείτε πως προσπαθείτε να φορέσετε τις κάλτσες σας, σημαίνει ότι σας περιμένουν στενοχώριες. Έντονες σκέψεις ή και συζητήσεις φαίνεται να σας απασχολούν αυτήν την περίοδο, σχετικά με τα οικονομικά σας θέματα.

  • Αν δείτε σε όνειρο πλοίο στον ορίζοντα που ταξιδεύει αμέριμνα, σημαίνει επιτυχίες και χαρές ξένες που δε θα σας ακουμπήσουν.

    Αν δείτε ότι είστε επιβάτης πλοίου σε ταξίδι αναψυχής, να περιμένετε ευόδωση των επαγγελματικών και αισθηματικών σας υποθέσεων.

  • Η μοιχεία δεν προμηνύει ευχάριστες καταστάσεις.

    Εάν δείτε ότι εσείς διαπράττεται την μοιχεία, ενώ κάτι τέτοιο δεν ισχύει, πιθανό να υπάρξουν προστριβές και καταστάσεις άσχημες που αν δεν προσέξετε μπορεί και να οδηγήσουν στο διαζύγιο.

Εγγραφή στο RSS - ένσφαιρος