Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

έντεκα

Αρχική » Oneiro » έντεκα

Ονειροκρίτης έντεκα - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : έντεκα

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Δεν βρέθηκε ερμηνεία με τον όρο που επιλέξατε.

Σχετικά όνειρα

  • Η παγίδα, ένα κατεξοχήν αγχωτικό όνειρο το οποίο συνήθως συγκαταλέγεται στους εφιάλτες, έχει πολλαπλές ερμηνείες αναλόγως των περιστάσεων οι οποίες υπάρχουν στο κάθε όνειρο ξεχωριστά.

  • Γενικά οι ηρωικές πράξεις στα όνειρα σύμφωνα με τον παραδοσιακό ονειροκρίτη, αποτελούν εκδηλώσεις άκρατης εγωπάθειας και γενικότερα αθεράπευτου εγωισμού.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας ότι φοράτε γάντια, τότε να περιμένετε χαρά και καλοπέραση.

    Αν δείτε ότι βγάζετε τα γάντια που φοράτε, θα συναντήσετε ξαφνικές δυσκολίες.

    Αν τα γάντια που φοράτε είναι τρύπια ή βρώμικα, θα σας προσβάλουν βάναυσα.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας μεγάλη πυρκαγιά που καίει δάσος, πόλη ή περιοχή, θα συμβούν κοινωνικά γεγονότα έκτακτα που θα ταράξουν τη γενική γαλήνη της πόλης ή του κράτους στο οποίο ζείτε.
    Αν καίγεται το σπίτι ή το μαγαζί σας, να περιμένετε συμφορές μέσα στην οικογένεια.

  • Αν, στον ύπνο σας, έχετε πέσει σε αφασία, σημαίνει πως άνθρωποι, εχθρικά διακείμενοι απέναντι σας, θα βρουν την ευκαιρία να σας καταφέρουν ένα ισχυρό πλήγμα.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας θάλασσα ταραγμένη και άγρια, φυλαχτείτε από τους κινδύνους που περικλείει κάτι που επιχειρείτε.

    Θα πρέπει να μελετήσετε ξανά, προσεκτικά τα σχέδια σας, έστω και αν χρειάζεται να αναβάλετε για λίγο την ολοκλήρωση τους.

Εγγραφή στο RSS - έντεκα