Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

έντεχνα

Αρχική » Oneiro » έντεχνα

Ονειροκρίτης έντεχνα - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : έντεχνα

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Δεν βρέθηκε ερμηνεία με τον όρο που επιλέξατε.

Σχετικά όνειρα

  • Το να δείτε ότι βρίσκεστε σε μεγάλη απόσταση από το σπίτι σας, σημαίνει ότι σύντομα θα πραγματοποιήσετε ταξίδι, όπου θα συναντήσετε πρόσωπα που θα συντελέσουν στο να αλλάξει η ζωή σας από το καλό στο κακό.

  • Η εμφάνιση του ξερότοπου στον ονειρικό μας κόσμο, είναι πολύ συνηθισμένη η ερμηνεία του είναι αρνητική.
    Στην περίπτωση που δούμε ξηρά και άγονα μέρη στο όνειρό μας σύντομα θα πρέπει να περιμένουμε αποτυχίες και θλίψη που θα μας καταβάλουν.

  • Το μουγκρητό προμηνύει άσχημα γεγονότα για την περίοδο που θα εμφανιστεί στα όνειρά μας.
    Συγκεκριμένα, εάν δείτε στο όνειρό σας ότι ακούτε μουγκρητό ανθρώπου, ενώ κάτι τέτοιο δε συμβαίνει στην πραγματικότητα, τότε πιθανό εσείς ή κάποιο άτομο στο περιβάλλον σας να αρρωστήσει βαριά.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας σκόρδα κρεμασμένα ή αφημένα κάπου, καλό θα είναι να αποφύγετε, για ένα διάστημα προστριβές με τρίτους, γιατί δεν πρόκειται να σας ωφελήσουν.

    Αν δείτε ότι τρώτε σκόρδα, θα έχετε κάποιες προσωρινές ατυχίες.

  • Η στοά όταν εμφανίζεται στον ονειρικό μας κόσμο μας δίνει ένα σημάδι ότι άνθρωποι κοντινοί μας, ίσως και αγαπημένοι, μας έχουν βάλει στο μάτι για να μας κάνουν κακό.

  • Η θάλασσα στα όνειρα έχει ποικίλες ερμηνείες, σε συνάρτηση πάντα με την αίσθηση που μας αφήνει η παρουσία της θάλασσας.

    Θάλασσα ήρεμη και γαλάζια, σημαίνει τακτοποιημένη και αμέριμνη ζωή.

    Θάλασσα θολή και κυματώδης, προοιωνίζει ζωή με περιπέτειες, στερήσεις και δυστυχίες.

Εγγραφή στο RSS - έντεχνα