Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

έντιμε

Αρχική » Oneiro » έντιμε

Ονειροκρίτης έντιμε - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : έντιμε

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Δεν βρέθηκε ερμηνεία με τον όρο που επιλέξατε.

Σχετικά όνειρα

  • Αν δείτε πως κάτι κρεμόταν από πάνω σας και ήταν έτοιμο να πέσει μέσα στο όνειρο σας, σημαίνει κίνδυνο.

    Αν το αντικείμενο έπεσε πάνω σας, σημαίνει δυσκολία ή ξαφνική απογοήτευση.

  • Ο χαλβάς μπορεί να είναι πολύ νόστιμος και ευχάριστος για την πραγματική μας ζωή, όταν όμως εμφανίζεται στον ονειρικό μας κόσμο τα πράγματα δεν είναι καθόλου έτσι.

    Αν στο όνειρό σας δείτε πως εσείς φτιάχνετε χαλβά, τότε θα πρέπει να περιμένετε κάποια καταστροφή στα επαγγελματικά σας .

  • Εάν στο όνειρό σας δείτε γεμάτο μελανοδοχείο τότε με κάποιες πράξεις σας που δεν σας τιμάν, θα προκαλέσετε την οργή και την κατακραυγή των γύρω σας.

  • Εάν δείτε στον ύπνο σας ότι έχετε εστιατόριο τότε να περιμένετε τις δουλειές σας να πάρουν την κάτω βόλτα, αν απλά τρώτε σε ένα εστιατόριο μόνοι σας ή με παρέα τότε να περιμένετε την ανάμειξή σας σε υποθέσεις από τις οποίες θα υποστείτε τις συνέπειες.

  • Αν στο όνειρο σας δείτε πως δεν τολμάτε να διαβείτε την πόρτα του και μένετε απ' έξω από ένα νεκροταφείο, θα χάσετε σημαντικές ευκαιρίες εξαιτίας της δειλίας και της αναποφασιστικότητας που σας διακρίνουν.

  • Όταν δείτε στον ύπνο σας καφάσια, ανεξαρτήτου υλικού, σχήματος και αν είναι γεμάτα ή άδεια τότε κάποια κέρδη είναι στην πόρτα σας.
    Παρόλα αυτά θα πρέπει να προσέξετε πολύ για να τα κρατήσετε, γιατί το εύκολο χρήμα "τρώγεται" γρήγορα.

Εγγραφή στο RSS - έντιμε