Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

έντρομου

Αρχική » Oneiro » έντρομου

Ονειροκρίτης έντρομου - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : έντρομου

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Δεν βρέθηκε ερμηνεία με τον όρο που επιλέξατε.

Σχετικά όνειρα

  • Εάν δείτε στον ύπνο σας λαχανικά σε φυσικό περιβάλλον όπως π.χ. σε κήπο, τότε πιθανό να αποκτήσετε ή να διατηρήσετε μια ήσυχη οικογενειακή ζωή. Στον οικονομικό σας τομέα, θα επανεξετάσετε τα σχέδια σας και θα αναζητήσετε νέες πηγές εσόδων.

  • Αν δείτε στο όνειρό σας ότι γράφετε ένα γράμμα σε κάποιον, τότε τα πράγματα που έχετε βάλει σκοπό να πετύχετε, θα επιτευχθούν και μάλιστα πολύ σύντομα.

    Αν δείτε στον ύπνο σας συστημένο γράμμα, είναι σημάδι ότι χρηματικά ζητήματα θα γίνουν αφορμή για να χαλάσουν σχέσεις πολλών χρόνων.

  • Αποχή από εργασία.
    Αν δείτε στον ύπνο σας ότι χορηγείτε ή λαμβάνετε άδεια από την εργασία σας, σημαίνει πως όλες οι υποθέσεις σας θα παραμείνουν για ένα διάστημα εκκρεμείς και υπό αναβολή.

  • Οι περικοκλάδες, στα όνειρα, υποδηλώνουν καταστάσεις και υποθέσεις δυσεπίλυτες.
    Ειδικά όσον αφορά τα αισθηματικά, η παρουσία της περικοκλάδας στο όνειρο, σηματοδοτεί δυσκολίες και καυγάδες χωρίς να υπάρχει απαραίτητα σοβαρός λόγος.

  • Ο ήλιος και γενικά η ζέστη είναι από τους πιο σημαντικούς - ζωοδότες - παράγοντες και ως εκ τούτου θεωρούνται από τα πιο ευοίωνα όνειρα με την συμβολική έννοια.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας ότι είστε πατέρας, ενώ κάτι τέτοιο δεν συμβαίνει στην πραγματικότητα, μην περιμένετε τίποτα ευχάριστο: σας μέλλονται έγνοιες, έξοδα και οικογενειακά βάρη δυσβάστακτα, από τα οποία θα απαλλαγείτε ύστερα από μεγάλες προσπάθειες.

Εγγραφή στο RSS - έντρομου