Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

έντυπων

Αρχική » Oneiro » έντυπων

Ονειροκρίτης έντυπων - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : έντυπων

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Δεν βρέθηκε ερμηνεία με τον όρο που επιλέξατε.

Σχετικά όνειρα

  • Τα κοχύλια συμβολίζουν χαλάρωση, χαρούμενες στιγμές αλλά και εφήμερες.

    Εάν δείτε τα κοχύλια στο φυσικό τους περιβάλλον δηλαδή ένα θαλασσινό τοπίο τότε πιθανό να βιώσετε έντονα χαρούμενες στιγμές που όμως θα είναι πρόσκαιρες.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας ότι έχετε στην κατοχή σας ένα αντικλείδι, τότε αυτό το όνειρο μπορεί να σημαίνει δυο πράγματα, ανάλογα με τον τρόπο που θα το δείτε.

  • Το τρέξιμο στα όνειρα και η ερμηνεία του, εξαρτώνται από την αίσθηση και το αποτέλεσμα.
    Έτσι αν δείτε στον ύπνο σας ότι τρέχετε χωρίς να κουράζεστε και το απολαμβάνετε, σύντομα θα σημειώσετε εντυπωσιακές επιτυχίες.

  • Η δυστυχία στα όνειρα έχει αντίθετη ερμηνεία και θεωρείτε απολύτως αναλογική με την δυστυχία που αισθάνεστε κατά το όνειρο.
    Έτσι αν δείτε όνειρο που νιώθετε δυστυχία να χαρείτε γιατί σημαίνει απλώς ότι σύντομα θα νιώσετε μεγάλη χαρά που δεν την περιμένετε.

  • Όταν μια γυναίκα δει στον ύπνο της όμορφα παχουλά και άσπρα γατάκια, σημαίνει ότι κάποιοι προσπαθούν να τη διαβάλουν με σκοπό να την καταστρέψουν, αλλά η σωστή κρίση της θα τη βοηθήσει να ξεπεράσει αυτές τις επίβουλες ενέργειες.

  • Όσο γλυκές και νόστιμες είναι οι καραμέλες στην πραγματικότητα, τόσο πικρές και προάγγελοι κακών οιωνών είναι αν δούμε ότι τις τρώμε στον ύπνο μας.

    Στενοχώριες και ατυχίες περιμένουν όσους γλυκαθούν από καραμέλα. Βρίσκεστε σε μια περίοδο ενδοσκόπησης και αναπόλησης του παρελθόντος.

Εγγραφή στο RSS - έντυπων