Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

έπεφταν

Αρχική » Oneiro » έπεφταν

Ονειροκρίτης έπεφταν - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : έπεφταν

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Δεν βρέθηκε ερμηνεία με τον όρο που επιλέξατε.

Σχετικά όνειρα

  • Αρχιτέκτονες που εκπονούν σχέδια, στα όνειρα σας, σημαίνουν αλλαγές στις επιχειρήσεις σας, που πιθανόν να καταλήξουν σε χασούρα για σας.

    Για μια νέα γυναίκα που θα δει αρχιτέκτονα, σημαίνει πως θα απογοητευθεί στις φιλοδοξίες και τις προσπάθειες της για έναν ευνοϊκό γάμο.

  • Αν δείτε στο όνειρό σας ότι κάποιος σας προσφέρει μια ανθοδέσμη από βιολέτες, σημαίνει ότι θα έχετε επαγγελματική επιτυχία ή ένα καλό γάμο.

    Συνήθως το όνειρο αυτό ακολουθούν χαρμόσυνα νέα τα οποία θα σας λύσουν κάποια προβλήματα στον ερωτικό σας τομέα.

  • Η σύγχρονη τεχνολογία έχει ήδη προσλάβει, σε μερικούς τομείς, εφιαλτικές διαστάσεις.

    Έτσι, γεγονότα που μόλις πριν λίγα χρόνια ανήκαν στο χώρο της επιστημονικής φαντασίας αντιμετωπίζονται πλέον ως απολύτως πιθανά και «φυσιολογικά».

  • Ο καφές στα όνειρα συμβολίζει, κατά βάση, θλιβερά μαντάτα.

    Έτσι, όπως και αν δείτε καφέ στον ύπνο σας, είτε σας τον προσφέρουν, είτε τον προσφέρετε, είτε τον καβουρντίζετε, είτε απλώς παρακολουθείτε άλλους να πίνουν καφέ, να περιμένετε πίκρες, βάσανα, αποτυχίες, αρρώστιες.

  • Και ο αναστεναγμός στο όνειρο είναι κάτι που οι ερμηνείες του ποικίλουν ανάλογα με τις συνθήκες που επικρατούν τόσο στην εκτός ονείρου ζωή σας όσο και στην εντός.

  • Η αποθήκη στο όνειρο όταν είναι άδεια σας κρούει τον κώδωνα του κινδύνου στον επαγγελματικό τομέα και έρχεται για να σας βάλει να ξανασκεφτείτε τις τελευταίες σας αποφάσεις, μπορεί να μην έχετε υπολογίσει κάτι σωστά και να το πληρώσετε ακριβά.

Εγγραφή στο RSS - έπεφταν