Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

έπλυνε

Αρχική » Oneiro » έπλυνε

Ονειροκρίτης έπλυνε - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : έπλυνε

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Δεν βρέθηκε ερμηνεία με τον όρο που επιλέξατε.

Σχετικά όνειρα

  • Αν ονειρευτείτε πως βλάπτετε κάποιον, σημαίνει πως θα κάνετε άσχημες δουλειές, θα εκδικηθείτε και θα πληγώσετε έναν συνέταιρό σας.

  • Οτιδήποτε έχει σχέση με κηπουρό στο όνειρό μας, αποτελεί ένα ευχάριστο μήνυμα, οπότε μην φοβάστε καθόλου.
    Στην περίπτωση που στον ύπνο μας δούμε κάποιον κηπουρό, θα πρέπει να περιμένουμε βοήθεια από κάποιο κοντινό μας πρόσωπο που θα μας κάνει να ξεπεράσουμε κάποιες δυσκολίες.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας ότι είστε βρεγμένος, υπάρχει πιθανότητα να αναζητήσετε ευχαριστήσεις που θα σας φέρουν κοντά σε επιζήμιες καταστάσεις και αρρώστιες.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας ότι έχετε πεθερό ή πεθερά, ενώ κάτι τέτοιο δεν συμβαίνει δεδομένου ότι είστε ανύπαντροι, θα περάσετε μια περίοδο μεγάλης έντασης στις σχέσεις σας με πρόσωπα αγαπημένα.

  • Αν δείτε ,σε όνειρο, ότι εξομολογείστε τις αμαρτίες σας σε εκκλησία, θα υποστείτε κάποια κοινωνική διαπόμπευση.

    Αν κάνετε ερωτική εξομολόγηση, τα αισθήματα σας θα μείνουν χωρίς ανταπόκριση.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας πως αντιγράφετε, σημαίνει δυσμενή αποτελέσματα από καλά δοκιμασμένα σχέδια. Δεν εμπιστεύεστε τον εαυτό σας και τις δυνατότητες που έχετε, με αποτέλεσμα να τα παρατάτε πολύ εύκολα στη ζωή σας

Εγγραφή στο RSS - έπλυνε