Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

ίδρωνα

Αρχική » Oneiro » ίδρωνα

Ονειροκρίτης ίδρωνα - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : ίδρωνα

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Δεν βρέθηκε ερμηνεία με τον όρο που επιλέξατε.

Σχετικά όνειρα

  • Αίθουσα πλούσια και μεγάλη με διάκοσμο εντυπωσιακό, σημαίνει επιτυχίες και κύρος. Αν είσαστε μονάχος/η μέσα σ' αυτήν, σημαίνει έλλειψη αυτοπεποίθησης.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας ότι σας πιάνουν θέρμες (σεξουαλικές ορέξεις), φροντίστε να συγκρατήσετε την άμετρη φιλοδοξία σας, προτού θρηνήσετε για τα αποτελέσματα της.

  • Αποχή από εργασία.
    Αν δείτε στον ύπνο σας ότι χορηγείτε ή λαμβάνετε άδεια από την εργασία σας, σημαίνει πως όλες οι υποθέσεις σας θα παραμείνουν για ένα διάστημα εκκρεμείς και υπό αναβολή.

  • Γενικά το να δείτε ότι είστε εσείς ή ότι έχετε δοσοληψίες με κάποιον ο οποίος εμπορεύεται έμβια όντα, θεωρείται από τον ονειροκρίτη δυσοίωνο όνειρο.

  • Αν ονειρευτείτε ότι μετέχετε σε μια οικογενειακή συγκέντρωση υποτονική και ρουτινιάρικη, να περιμένετε χαρές και διασκεδάσεις.
    Αν η συγκέντρωση είναι έντονη, με διαξιφισμούς και καυγάδες, οι δουλειές σας θα γνωρίσουν απροσδόκητη άνθιση.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας ότι απλώνετε ρούχα, η ερμηνεία του ονείρου αλλάζει ανάλογα με το φύλλο σας.

    Αν είστε άντρας και δείτε στον ύπνο σας ότι απλώνετε ρούχα, αυτό σημαίνει ότι διανύετε μία περίοδο που παίρνετε αποφάσεις ζωής και για αυτό θα πρέπει να είσαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί.

Εγγραφή στο RSS - ίδρωνα