Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

ίματζ

Αρχική » Oneiro » ίματζ

Ονειροκρίτης ίματζ - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : ίματζ

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Δεν βρέθηκε ερμηνεία με τον όρο που επιλέξατε.

Σχετικά όνειρα

  • Η παντόφλα, στα όνειρα, είναι ένας οιωνός αισθηματικής απογοήτευσης και συναισθηματικής διάψευσης.

    Αν δείτε στο όνειρο σας ότι φοράτε παντόφλες που σας είναι άβολες και μικρές, να περιμένετε στην ερωτική σας ζωή δυσχέρειες που θα διαρκέσουν.

  • Αν κυρίαρχο στοιχείο του ονείρου που βλέπετε είναι ένα ρολόι Δημόσιου κτιρίου (εκκλησιάς, Δημαρχείου, κλπ.), και σημαίνει τις ώρες «χτυπώντας τις καμπάνες της μνήμης», όπως λέει ο ποιητής, ήρθε η ώρα να σας αναθέσουν κάποιο σημαντικό και υπεύθυνο έργο που θα γίνει αιτία να ανεβείτε αισθητά στην ε

  • Αν ονειρευτείτε ότι αγωνίζεστε για οτιδήποτε, είναι προμήνυμα δυσκολιών, αλλά αν δείτε πως νικάτε στον αγώνα, σημαίνει ότι θα συναντήσετε πρόσκαιρα εμπόδια.

  • Και το εδώλιο συγκαταλέγεται στα δυσοίωνα όνειρα, με αρνητική χροιά στην ερμηνεία τους.

  • Θεία σκεύη ονομάζουμε κυρίως τα σκεύη που χρησιμοποιεί ο ιερέας για την τέλεση της θείας λειτουργίας αλλά έτσι ονομάζονται και τα σκεύη που χρησιμοποιούνται και στις υπόλοιπες ιερές τελετές και άλλες λειτουργικές ανάγκες.

  • Αν δείτε σε όνειρο γκαρσόν να σας σερβίρει, οι φίλοι σας, μετά από αυτό το όνειρο, θα σας περιποιηθούν και με εγκαρδιότητα.

Εγγραφή στο RSS - ίματζ