Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

ίσαλοι

Αρχική » Oneiro » ίσαλοι

Ονειροκρίτης ίσαλοι - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : ίσαλοι

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Δεν βρέθηκε ερμηνεία με τον όρο που επιλέξατε.

Σχετικά όνειρα

  • Οι λάμπες στα όνειρα έχουν διττή σημασία.

    Όταν οι ίδιες οι λάμπες είναι μεγάλες και το φως τους έντονο και εντυπωσιακό αναδεικνύοντας τον χώρο στον οποίο βρίσκονται, τότε συμβολίζουν επερχόμενες επιτυχίες είτε στον κοινωνικό είτε στον αισθηματικό τομέα.

  • Το μοσχάρι στα όνειρα συμβολίζει στενοχώρια και δυσκολίες.

    Εάν δείτε στον ύπνο σας μοσχάρια ζωντανά σημαίνει ότι τυχόν δουλειές που έχετε αφήσει λόγω τεμπελιάς την περίοδο εκείνη, θα τις βρείτε μπροστά σας και θα σας δημιουργήσουν μπελάδες και στενοχώριες.

  • Το όνειρο στο οποίο ακούσατε μια γκάιντα, το εντυπωσιακό - παραδοσιακό σκωτσέζικο όργανο, ερμηνεύεται αναλόγως της μουσικής που ακούσατε.

  • Το λαρδί στα όνειρά μας συμβολίζει γενικά ευχάριστα γεγονότα και συναισθήματα, ευμάρεια και καλή κατάσταση υγείας.

  • Η παρουσία γυναίκας στα όνειρα ερμηνεύεται ανάλογα με την ηλικία, το χρώμα των μαλλιών της, τη διάθεση που δείχνει απέναντι μας και τη διάθεση που εμείς έχουμε απέναντι σ' αυτήν.

  • Αν και η σερενάτα πιο πολύ θα λέγαμε ότι μας οδηγεί σε όμορφες ρομαντικές στιγμές, ωστόσο όταν εμφανίζεται στα όνειρα προμηνύει κλονισμό των ερωτικών μας σχέσεων, ζήλια σε πολύ μεγάλο βαθμό που μπορεί να προέρχεται είτε από εσάς ή είτε από το έτερο σας ήμισυ.

Εγγραφή στο RSS - ίσαλοι