Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

ίσασμα

Αρχική » Oneiro » ίσασμα

Ονειροκρίτης ίσασμα - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : ίσασμα

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Δεν βρέθηκε ερμηνεία με τον όρο που επιλέξατε.

Σχετικά όνειρα

  • Αν δείτε στον ύπνο σας ότι έχετε χαθεί σε κάποιο δάσος ή άλσος και περιπλανιέστε στο σκοτάδι προσπαθώντας να βρείτε μια έξοδο, ίσως να σημαίνει ότι θα συναντήσετε προβλήματα τα οποία στο παρελθόν προσπεράσατε αδιάφορα και έχουν αυξηθεί με τον καιρό.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας πουλί κορυδαλλό είναι πολύ καλό σημάδι.
    Αρκεί να πετάει και να κελαηδάει, που σημαίνει ότι θα σας έρθουν χρήματα ή μία καλή είδηση αντίστοιχα, η οποία θα σας γεμίσει χαρά και ικανοποίηση.

  • Αν δείτε στο όνειρό σας ότι βρίσκεστε κοντά ή μέσα σε καταρράκτη τότε το όνειρό σας είναι προειδοποιητικό.
    Συγκεκριμένα προσπαθεί να σας πει ότι ο τρόπος που έχετε υιοθετήσει τελευταία, σύντομα θα δημιουργήσει μεγάλους μπελάδες στην οικογένειά σας.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας ένα άδειο καζάνι είτε παρατημένο είτε βρώμικο,τότε δυστυχώς οι προσπάθειες για ό,τι κάνετε θα αποβούν άκαρπες.
    Αν όμως το καζάνι που δείτε είναι γεμάτο με φαγητό ή γενικά γεμάτο με κάτι, τότε θα έχετε χαρά και πλούσια κέρδη.

  • Το λελέκι συμβολίζει ακριβώς ό,τι και ο πελαργός.
    Διαχωρίζονται οι συμβολισμοί του ανάλογα με την ηλικία και τον φύλο.
    Στα όνειρα των γυναικών προμηνύει εγκυμοσύνη, εκτός κι αν η ιδέα της απόκτησης μωρού έχει γίνει αυτοσκοπός και συχνά στα όνειρα εμφανίζονται μωρά και πελαργοί.

  • Οποιασδήποτε μορφής ενοικιαστήριο δείτε στον ύπνο σας, είτε να εισπράττετε ενοίκιο είτε να σας το πληρώνουν τότε να περιμένετε γκρίνιες και συγκρούσεις στον κοντινό σας συνήθως οικογενειακό περιβάλλον.

Εγγραφή στο RSS - ίσασμα