Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

αβάρετος

Αρχική » Oneiro » αβάρετος

Ονειροκρίτης αβάρετος - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : αβάρετος

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Δεν βρέθηκε ερμηνεία με τον όρο που επιλέξατε.

Σχετικά όνειρα

  • Η αεροβασία και η πτήση στα όνειρα συμβολίζουν μια άμετρη φιλοδοξία, που δεν συμβαδίζει με τις πραγματικές δυνατότητες μας.

    Η ανώμαλη προσγείωση (απότομη πτώση στο κενό) που παρατηρείται πολλές φορές σ' αυτού του είδους τα όνειρα, το επιβεβαιώνει.

  • Η γραβάτα στα όνειρα θεωρείται πάντα δυσοίωνη, ιδίως όταν έχει πρωταρχική σημασία στο όνειρο σας με αποτέλεσμα να την θυμάστε έντονα.

    Έτσι εάν δείτε γραβάτα σε κάποιο όνειρο, είτε τη φοράει κάποιος είτε όχι, σημαίνει ότι σύντομα σας περιμένουν κακοτυχίες και στενοχώρια.

  • Αυτό είναι ένα όνειρο που σίγουρα έχει να κάνει με την προσωπικότητά σας και τον χαρακτήρα σας.
    Το σκήπτρο που εμφανίζεται στον ονειρικό μας κόσμο, μας υπενθυμίζει τι τύπος ανθρώπου είμαστε.

  • Λαμπάδα ή λαμπάδες αναμμένες με έντονο και γλυκό φως που προκαλεί ευχάριστα συναισθήματα στο όνειρο συμβολίζουν ευχάριστα γεγονότα στη ζωή σας όπως πλούτη, δόξα και γενικά επιτυχία στον επαγγελματικό τομέα.

  • Το έμβλημα της ειρήνης και το σύμβολο της αθωότητας...
    Αν δείτε στον ύπνο σας περιστέρια να πετούν στον ουρανό, θα σημειώσετε τεράστιες επιτυχίες σε όλους τους τομείς της ζωής σας.

  • Αν δείτε στο όνειρό σας τρίχες πάνω σε μία βούρτσα, τότε θα βρεθείτε σε μία πολύ μπερδεμένη κατάσταση χωρίς όμως να σας επιφέρει προβλήματα στη μετέπειτα ζωή σας.

Εγγραφή στο RSS - αβάρετος