Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

αβάσιμοι

Αρχική » Oneiro » αβάσιμοι

Ονειροκρίτης αβάσιμοι - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : αβάσιμοι

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Δεν βρέθηκε ερμηνεία με τον όρο που επιλέξατε.

Σχετικά όνειρα

  • Αν δείτε στον ύπνο σας ότι περιεργάζεστε φωτογραφία γνωστού σας ανθρώπου, σύντομα η όποια σχέση διατηρείτε μαζί του θα απειληθεί με ανεπανόρθωτο κλονισμό.

  • Το μπαστούνι είναι στα όνειρα ένα σύμβολο ισχύος και δύναμης.
    Εάν δείτε ότι κρατάτε ή περπατάτε με ένα μπαστούνι σημαίνει ότι είστε ένας άνθρωπος που πατάτε γερά στα πόδια σας και πετυχαίνετε τους στόχους που θέτετε με κάθε κόστος ενώ ταυτόχρονα προστατεύεστε από άτομα με εξουσία.

  • Αν δείτε σε όνειρο ότι έχετε χάσει κάποιο δάχτυλο, θα λάβετε άσχημα νέα για συγγενή σας. Το όνειρο προμηνύει πως θα έχετε φασαρίες από τις οποίες θα υποφέρετε και θα απογοητευτείτε στην προσπάθεια σας να βρείτε ένα δρόμο για να τον ακολουθήσετε στη ζωή σας.

  • Το να δείτε ότι τρώτε γλυκό κουταλιού σημαίνει ευχάριστες εκπλήξεις και ταξίδια. Οι στόχοι σας μπορούν τώρα να ευοδωθούν με μεγαλύτερη ευκολία, ενώ και τα οικονομικά βελτιώνονται αισθητά.

  • Η ανάγνωση στα όνειρα δείχνει πνεύμα ερευνητικό, αλλά και ανήσυχο.
    ανατρέξτε στην ερμηνεία για την ανάγνωση

  • Εάν δείτε ότι περνάτε κάποια ανοιχτή πόρτα τότε να περιμένετε επιτυχίες απροσδόκητα, ομοίως βέβαια αν η πόρτα είναι κλειστή και δεν μπορείτε να την περάσετε τότε να περιμένετε απογοητεύσεις και απαγορεύσεις.

Εγγραφή στο RSS - αβάσιμοι