Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

αβάσιστη

Αρχική » Oneiro » αβάσιστη

Ονειροκρίτης αβάσιστη - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : αβάσιστη

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Δεν βρέθηκε ερμηνεία με τον όρο που επιλέξατε.

Σχετικά όνειρα

  • Αν στο όνειρο σας βρεθείτε σε τοπίο παραδεισένιο κι έχετε την αίσθηση μιας άλλης ζωής, απαλλαγμένης από κάθε βάρος και περίσκεψη, τότε το μέλλον σας προδιαγράφεται δημιουργικό, απρόσκοπτο και εξασφαλισμένο.

  • Το πηγάδι είναι ένα ισχυρότατο σύμβολο κατα τον ονειροκρίτη - και όχι μόνον στα όνειρα.
    Το συναντούμε σαν βασικό στοιχείο αναφοράς στην εθνολογία, τη λαογραφία, τα δημοτικά τραγούδια κλπ.

  • Στην περίπτωση που εμφανιστούν ψύλλοι στο όνειρό σας, προσέξτε γιατί η ερμηνεία είναι τελείως διαφορετική από αυτή των ψειρών.

  • Αν δείτε στο όνειρό σας πως είσαστε αλήτης, αυτό σημαίνει πως σύντομα θα διαγράψετε μονομιάς σοβαρές έννοιες που έχετε στη ζωή σας.
    Αν δείτε πως κάποιος άλλος το όνειρό σας είναι αλήτης, αυτό αποτελεί ένα σημάδι πως κάποιος από το στενό σας περίγυρο, σας φθονούν.

  • Οι κροκόδειλοι και οι αλιγάτορες είναι φοβερά ζώα και απίστευτα φονικοί κυνηγοί. Ποτέ δεν μπορούν να γίνουν φίλοι του ανθρώπου και αντίστοιχα ένα όνειρο με κροκόδειλους ποτέ δεν μπορεί να είναι καλός οιωνός

  • Η γενική ερμηνεία στα όνειρα για την εκκλησία, είναι άμεσα συνδεδεμένη με την κατάσταση στην οποία βρίσκεται η ίδια η εκκλησία αλλά και την διάθεση - αίσθηση που έχετε εσείς.

Εγγραφή στο RSS - αβάσιστη