Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

αβέρτο

Αρχική » Oneiro » αβέρτο

Ονειροκρίτης αβέρτο - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : αβέρτο

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Δεν βρέθηκε ερμηνεία με τον όρο που επιλέξατε.

Σχετικά όνειρα

  • Αν βαδίζατε, στον ύπνο σας σε κακοτράχαλο και δύσβατο δρόμο, με εμπόδια, οι προσπάθειες σας θα προσκρούσουν σε ανυπολόγιστες αντιξοότητες.
    Αν ο δρόμος είναι βατός και ευχάριστος, θα απολαύσετε τα αγαθά μιας αμέριμνης ζωής.

  • Μερικές φορές στα όνειρα βλέπουμε ότι κολυμπάμε στο βυθό ή πετάμε από την ανάγκη μας για ελευθερία και διαφυγή από τα προβλήματα.

  • Αν δείτε στο όνειρό σας ότι κάνετε βουτιά σε γαλήνια νερά, τότε μην φοβηθείτε να επενδύσετε στον επαγγελματικό σας τομέα καθώς το συγκεκριμένο όνειρο αποτελεί κατά τον ονειροκρίτη πολύ θετικό σημάδι.

  • Αν δείτε βδέλλες να σας πίνουν το αίμα, τότε πρέπει να ξεκουραστείτε γιατί η ζωή που κάνετε, έχει αρχίσει να σας καταπονεί και ψυχικά αλλά και σωματικά.

    Αν τις δείτε σε κάποιο βάλτο, τότε έχετε πολλές πιθανότητες να σας ξεγελάσουν ακόμα και σε αντικείμενο που το γνωρίζετε καλά.

  • Η μυρτιά αποτελεί ένα κατεξοχήν θετικό σύμβολο στα όνειρα
    Εάν λοιπόν δείτε μυρτιά ή μυρτιές στον ύπνο σας, σε όποια κατάσταση και να είναι να περιμένετε πολύ ευχάριστα γεγονότα και επιτυχίες.

  • Αν νιώσετε δυνατός στον ύπνο σας τότε όλα θα πάνε καλά.
    Σημαίνει ότι πιστεύετε στον εαυτό σας και η δύναμη αυτή θα σας αποφέρει κέρδη και επιτυχίες.

Εγγραφή στο RSS - αβέρτο