Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

αβίαστο

Αρχική » Oneiro » αβίαστο

Ονειροκρίτης αβίαστο - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : αβίαστο

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Δεν βρέθηκε ερμηνεία με τον όρο που επιλέξατε.

Σχετικά όνειρα

  • Η μουσική στα όνειρα συμβολίζει κάτι ευχάριστο.

    Συγκεκριμένα, εάν δείτε ότι ακούτε μουσική και ακούτε αυτόν ήχο στον ύπνο σας, να περιμένετε απολαύσεις και μικροχαρές που θα σας βγάλουν από τη ρουτίνα της καθημερινότητας.

  • Πολλές φορές στα όνειρα μας ενεργούμε με τρόπους περίεργους.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας ότι ανεβαίνετε σ' ένα πέτρινο αντέρεισμα, σημαίνει ραγδαία άνοδο στους επιχειρηματικούς κύκλους. Θα αποκτήσετε μεγάλη εκτίμηση από τους φίλους σας και το κοινό.

  • Όπως όλα τα όνειρα όπου το κυρίως χαρακτηριστικό τους είναι το άλογο (εφόσον το όνειρο δεν αποτελεί εφιάλτη ή μας αφήνει κακή αίσθηση) η επέλαση του ιππικού στα όνειρα μας είναι ένα πολύ θετικό σημάδι το οποίο σηματοδοτεί την ευημερία και την ευδαιμονία.

  • Αν δείτε στο όνειρο σας ότι προσπαθείτε να κρύψετε κάποιο αντικείμενο, σημαίνει πως φοβάστε μήπως γελοιοποιηθείτε, αν αποκαλυφθούν διάφορες ατασθαλίες που έχετε κάνει πρόσφατα.

  • Το μουλάρι προμηνύει δυσκολίες.
    Εάν δείτε στον ύπνο σας μουλάρια να τρέχουν ή απλά να περνούν, να περιμένετε μία περίοδο που δεν θα σας παρουσιαστεί καμία ευκαιρία ή δεν θα έχετε καμία επιτυχία.

Εγγραφή στο RSS - αβίαστο