Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

αβαθμίδωτους

Αρχική » Oneiro » αβαθμίδωτους

Ονειροκρίτης αβαθμίδωτους - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : αβαθμίδωτους

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Δεν βρέθηκε ερμηνεία με τον όρο που επιλέξατε.

Σχετικά όνειρα

  • Τις περισσότερες φορές η ανατριχίλα οφείλετε σε εξωγενείς παράγοντες όπως είναι η θερμοκρασία, ή το υλικό των σκεπασμάτων σας ή ακόμα πολλές φορές και ένας ήχος.

  • Το μελάνι δεν είναι καλό σημάδι στα όνειρα.

    Εάν δείτε ότι γράφετε με μελάνι σε χαρτί σημαίνει ότι κάποιο γεγονός θα σας βγάλει κάποια άσχημα στοιχεία του χαρακτήρα σας όπως φθόνο.

  • Το αγκίστρι είναι συνυφασμένο με το δόλωμα. Τα άτομα που μας το προσφέρουν στα όνειρα στήνουν παγίδες εις βάρος μας, για αυτό και θα πρέπει να επανεξετάσουμε την εμπιστοσύνη που ενδεχομένως δείχνουμε προς αυτά.

  • Τα μπαλώματα είναι διφορούμενο σύμβολο στα όνειρα.
    Εάν δείτε ότι φοράτε ρούχα με μπαλώματα που δεν είναι βρώμικα ή πολύ παλιά, να περιμένετε κέρδη στο επαγγελματικό τομέα κι αυτό θα οφείλετε σε δική σας στρατηγική και υπομονή που έχετε κάνει για μεγάλο χρονικό διάστημα.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας πώς βάζετε κάποιον να ξαπλώσει, το όνειρο σας αποτελεί ένα σημάδι όσοι έχετε κουραστεί και νιώθετε την ανάγκη να απαλλαγείτε από πράγματα που σας βασανίζουν.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας κομήτη να σχίζει το στερέωμα, θα σας συμβούν γεγονότα συνταρακτικά που μπορεί να είναι εξαιρετικά ευχάριστα ή και εξαιρετικά δυσάρεστα.

Εγγραφή στο RSS - αβαθμίδωτους