Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

αβαθούλωτη

Αρχική » Oneiro » αβαθούλωτη

Ονειροκρίτης αβαθούλωτη - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : αβαθούλωτη

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Δεν βρέθηκε ερμηνεία με τον όρο που επιλέξατε.

Σχετικά όνειρα

  • Πολλοί άνθρωποι έχουν δει έστω και μία φορά ότι είναι μαθητές αφού έχουν τελειώσει το σχολείο.

    Εάν όμως αυτό το όνειρο σας προκαλεί άγχος τότε πιθανό να παρουσιάζετε στο όνειρο συσσωρευμένο άγχος και πίεση της καθημερινότητας.

  • Η εξάρθρωση είναι ένα ατυχές όνειρο που προοιωνίζει πάντα κακοτοπιές.
    Δεν παίζει ρόλο το τι ακριβώς συμβαίνει ή τα περιβάλλοντα χαρακτηριστικά του εκάστοτε ονείρου καθώς από την στιγμή που το κύριο σύμβολο προς ερμηνεία η εξάρθρωση κάποιου μέλους σας το όνειρο έχει αρνητική σημασία.

  • Αν δείτε στο όνειρο σας ότι είστε εσείς αυτός που βρίσκεται στην θέση του καταδίκου και ότι εκτίεται κάποια ποινή τότε αυτό σημαίνει ότι έχετε έναν αρκετά ιδιόρρυθμο χαρακτήρα τον οποίο καλό θα ήταν να μετριάσετε αφού είναι πολύ δύσκολο για τους άλλους να συνεννοηθούν μαζί σας.

  • Αν στον ύπνο σας πονάτε και οι πόνοι προέρχονται από την καρδιά ή ονειρευτείτε ότι είστε καρδιοπαθής, τότε θα περάσετε περίοδο αναστάτωσης και προβλημάτων. Πρέπει να είστε προετοιμασμένοι γιατί θα ταλαιπωρηθείτε αρκετά.

  • Όταν βλέπουμε τούρτα οποιουδήποτε είδους να κάνει την εμφάνισή της στον ονειρικό μας κόσμο, θα πρέπει να περιμένουμε ευτυχισμένες στιγμές.

    Πιο συγκεκριμένα η τούρτα σχετίζεται άμεσα με το οικογενειακό μας περιβάλλον.

  • Αν στον ύπνο σας είστε ο ίδιος καλόγερος ή καλόγρια, τότε θα περάσετε δυστυχία και πολλά βάσανα.

    Αν βρεθεί στον δρόμο σας όμως καλόγερος ή καλόγρια τότε να προσέχετε τους φίλους σας, γιατί πρόκειται να επέμβουν στα οικογενειακά σας και να σας κάνουν άνω κάτω.

Εγγραφή στο RSS - αβαθούλωτη