Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

αβακοειδής

Αρχική » Oneiro » αβακοειδής

Ονειροκρίτης αβακοειδής - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : αβακοειδής

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Δεν βρέθηκε ερμηνεία με τον όρο που επιλέξατε.

Σχετικά όνειρα

  • Ο ίκτερος αποτελεί μια ακόμη χαρακτηριστική περίπτωση ονείρου με αντίστροφη ερμηνεία!
    Ο ίκτερος στα όνειρα θεωρείται από την παράδοση ως κατεξοχήν θετικό όνειρο το οποίο προμηνύει κέρδη και πλούτο.

  • Αν όχι όλες οι θρησκείες σίγουρα οι περισσότερες είχαν σαν δομικό στοιχείο τους το θέμα της ανάστασης.

  • Αν σε κάποιο όνειρό σας δείτε ότι φυσάει δυνατός άνεμος, σημαίνει ότι θα υποστείτε οικονομικές καταστροφές και θα πληγεί η αξιοπιστία σας.
    Αν όμως δείτε ότι φυσάει ήρεμος, φρέσκος αέρας που σας αναζωογονεί, σημαίνει ότι θα έχετε υλικά κέρδη ως ανταμοιβή για το ήθος σας.

  • Η ζώνη στα όνειρα, εκτός από την προφανή χρηστική της ιδιότητα, έχει και την ιδιότητα του κύρους αλλά και των ευθυνών.

    Και η ζώνη στο όνειρο εμφανίζετε για να σας προειδοποιήσει ότι αν δεν προσέχετε τα πράγματα θα πάρουν άσχημη τροπή και ενδέχεται να περάσετε πολλές δυσκολίες.

  • Αν στο όνειρό μας δούμε γραβάτα τα πράγματα για εμάς δεν είναι και τόσο ευχάριστα.
    Είτε φοράμε την γραβάτα, είτε την δούμε (και εστιάσουμε) πάνω σε κάποιον άλλο είτε βρίσκετε απλά κάπου στο χώρο, αποτελεί προμήνυμα στεναχώριας και κακής τύχης.

  • Αν δούμε στο όνειρό μας κάποιον να παίρνει κινίνο, ή αν απλά βρίσκετε στον ίδιο χώρο με εμάς, τότε θα πρέπει να ετοιμαστούμε για βάσανα και καημούς.
    Στην περίπτωση όμως που ενώ είμαστε άρρωστοι, δούμε στο όνειρό μας ότι παίρνουμε εμείς κινίνο, σύντομα θα γίνουμε και πάλι καλά.

Εγγραφή στο RSS - αβακοειδής