Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

αβασάνιστα

Αρχική » Oneiro » αβασάνιστα

Ονειροκρίτης αβασάνιστα - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : αβασάνιστα

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Δεν βρέθηκε ερμηνεία με τον όρο που επιλέξατε.

Σχετικά όνειρα

  • Δεν είναι τόσο το καΐκι όσο η θάλασσα που έχει σημασία σ' αυτό το όνειρο.
    Αν δείτε λοιπόν πως ταξιδεύετε με καΐκι σε θάλασσα μπουνάτσα, σημαίνει πως τα πράγματα θα κυλήσουν αίσια για εσάς.

  • Αν ονειρευτείτε πως βρισκόσαστε σ' ένα ανθρακωρυχείο και είδατε ανθρακωρύχους, είναι σημάδι πως κάποια κακή θέληση θα ενεργήσει για την πτώση σας.

  • Όσο περίεργο και να φαίνεται σε μερικούς, έχει επιβεβαιωθεί στην πάροδο του χρόνου, πως η εμφάνιση τεράτων στον ύπνο μας σχετίζονται άμεσα με την κατάσταση που επικρατεί στον οικογενειακό μας κύκλο.
    Φυσικά το όνειρο αυτό δεν έχει χαρούμενα μαντάτα να μας φέρει.

  • Η μοναξιά στο όνειρο αποτελεί στοιχείο του υποσυνειδήτου.
    Εάν δηλαδή δείτε στο όνειρο ότι βιώνετε συναισθήματα μοναξιάς τότε θα πρέπει να προβληματιστείτε για το μέγεθος των ανασφαλειών σας και κατά πόσο επηρεάζουν την ψυχική σας υγεία και την καθημερινότητά σας.

  • Το μυρμήγκι συμβολίζει την επίτευξη των στόχων μας.

    Εάν δείτε λοιπόν μυρμήγκια να περπατάνε και να κουβαλούν τροφές να περιμένετε ανταμοιβή των κόπων σας και ευχάριστα γεγονότα.

  • Το να σκοτώσετε στο όνειρό σας ένα άλλο έμβιο ον, σημαίνει ότι είστε έτοιμος και θα βγείτε σύντομα από αδιέξοδα που είχατε βρεθεί τελευταία.

    Αν κάποιος άλλος σας σκοτώνει στον ύπνο σας, αυτό προμηνύει πως σύντομα θα απαλλαγείτε από οικονομικά προβλήματα που είχατε.

Εγγραφή στο RSS - αβασάνιστα