Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

αβασάνιστο

Αρχική » Oneiro » αβασάνιστο

Ονειροκρίτης αβασάνιστο - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : αβασάνιστο

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Δεν βρέθηκε ερμηνεία με τον όρο που επιλέξατε.

Σχετικά όνειρα

  • Παρότι για πολλούς το τραγούδι του γκιώνη είναι ευχάριστο, στα όνειρά μας η εμφάνιση του γκιώνη δεν είναι ένας καλός οιωνός.
    Η φωνή του γκιώνη στο όνειρο σημαίνει την απώλεια ενός αγαπημένου ατόμου παραδοσιακά και την ίδια ερμηνεία δίνει και ο ονειροκρίτης.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας οτιδήποτε σχετίζεται με την δουλειά σας ή γενικότερα με τη εργασία δεν είναι κάτι ιδιαίτερο.

    Απλώς είστε υπεύθυνος άνθρωπος και αγχώνεστε λίγο παραπάνω.

    Αν δείτε ότι σας απολύουν από δουλειά τότε χαρείτε γιατί θα κυλήσουν όλα ευνοϊκά για σας.

  • Αν δείτε σε όνειρο πίνακα ζωγραφικής κρεμασμένο σε τοίχο σπιτιού ή σε μουσείο ο οποίος σας τραβάει το ενδιαφέρον, να περιμένετε γεγονότα που θα αναστρέψουν την ως τώρα πορεία σας στη ζωή.

  • Αν δείτε στο όνειρο σας ότι ανακρίνεται ανθρώπους, θεωρείται ότι οι υποψίες που έχετε απέναντι σε ανθρώπους κοντινούς σας είναι παντελώς ανυπόστατες.

  • Αν δείτε ότι σας καταδικάζουν τότε το όνειρο σας προσπαθεί να σας προειδοποιήσει για ένα ξαφνικό αλλά και σοβαρό ατύχημα.

  • Αν δείτε ότι είστε οδοντογιατρός, ενώ στην πραγματικότητα δεν είστε, φυλαχτείτε από ανθρώπους του επαγγελματικού σας περιβάλλοντος οι οποίοι σας επιβουλεύονται και απεργάζονται σχέδια εναντίον σας.

Εγγραφή στο RSS - αβασάνιστο