Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

αβαυκάλιστους

Αρχική » Oneiro » αβαυκάλιστους

Ονειροκρίτης αβαυκάλιστους - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : αβαυκάλιστους

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Δεν βρέθηκε ερμηνεία με τον όρο που επιλέξατε.

Σχετικά όνειρα

  • Η δύση του Ηλίου στο όνειρο προμηνύει και την απομάκρυνση των προβλημάτων μας, αρκεί να είναι γλυκιά και υπέροχη στην αίσθηση.

    Αν είναι μουντή σημαίνει ότι τα βάσανα που μας ταλανίζουν θα συνεχιστούν κι άλλο.

  • Σε αντίθεση με τον άλλο αθλητή, το δισκοβόλο, ο δρομέας συμβολίζει αποτυχίες, παλινδρομήσεις και ήττες.
    Έτσι, αν δείτε στον ύπνο σας ότι είστε δρομέας και παίρνετε μέρος σε αγώνες, να περιμένετε ζημιές και αναποδιές στις δουλειές σας.

  • Τα λουκάνικα συνήθως συμβολίζουν επιτυχία σε οποιοδήποτε τομέα. Εάν δείτε ότι τρώτε λουκάνικα τότε προμηνύονται επιτυχίες και οικονομικά οφέλη.

  • Ο λαγός συμβολίζει τη δειλία. Εάν δείτε έναν λαγό στο όνειρό σας τότε πιθανό σε κρίσιμες και σοβαρές καταστάσεις να μην είστε αντάξιοι των περιστάσεων και να φανεί η εσωτερική σας δειλία.

  • Είναι ένα πολύ σπάνιο όνειρο, παρόλα αυτά αν μέσα στο όνειρό σας δείτε ότι κοιμάστε πάει να πει ότι έχετε πλήρως παραιτηθεί από τη ζωή και δεν περιμένετε να γίνει τίποτα.
    Αν κοιμάστε μαζί με κάποιον ερωτικό σύντροφο όμως θα πρέπει να περιμένετε σύντομα μια σειρά από ευτυχισμένες μέρες.

  • Αν δείτε σε όνειρο ότι έχετε χάσει κάποιο δάχτυλο, θα λάβετε άσχημα νέα για συγγενή σας. Το όνειρο προμηνύει πως θα έχετε φασαρίες από τις οποίες θα υποφέρετε και θα απογοητευτείτε στην προσπάθεια σας να βρείτε ένα δρόμο για να τον ακολουθήσετε στη ζωή σας.

Εγγραφή στο RSS - αβαυκάλιστους