Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

αβεβαίωτη

Αρχική » Oneiro » αβεβαίωτη

Ονειροκρίτης αβεβαίωτη - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : αβεβαίωτη

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Δεν βρέθηκε ερμηνεία με τον όρο που επιλέξατε.

Σχετικά όνειρα

  • Γενικά οι ακαθαρσίες θεωρούνται τυχερό όνειρο, κάτι το οποίο συνάδει με την λαϊκή παράδοση, αρκεί να "πληρούν" κάποιες προϋποθέσεις! Παρόλα αυτά τα σκατά στα όνειρα μπορεί να συμβολίζουν διάφορα πράγματα ανάλογα με το περιεχόμενο του ονείρου και το πλαίσιο στο οποίο εμφανίζονται τα κόπρανα.

  • Το μεσημέρι στο όνειρο συμβολίζει καθαρή συνείδηση.
    Εάν δείτε στο όνειρο ότι είναι μεσημέρι κι εσείς νιώθετε τη ζεστασιά του μεσημεριού, σημαίνει ότι είστε ένας άνθρωπος με αρχές που αποφεύγει την αδικία.

  • Ακόμη ένα τυπικό όνειρο με «αντίστροφη» ερμηνεία με εξαίρεση την περίπτωση όπου φοράτε νυφικό, αλλά είστε με παρέα και όχι σε γάμο, στην οποία περίπτωση θα έχετε ευχάριστες συναντήσεις.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας κάποιον να γνέθει το όνειρο είναι άνευ σημασίας.
    Αν όμως δείτε τον εαυτό σας να γνέθει, τότε θα δαπανήσετε πολύ χρόνο σε ανούσιες καταστάσεις, σε πράγματα που δεν θα σας οδηγήσουν πουθενά.

  • Αν σε όνειρο δείτε αμπάρι καραβιού γεμάτο με εμπορεύματα, θα πάρετε απρόσμενα κέρδη.
    Αν πάλι είδατε στο όνειρο ένα άδειο αμπάρι, ο ονειροκρίτης λέει ότι θα έχετε μεγάλη απογοήτευση.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας ότι μετέχετε σε τυχερά παιχνίδια (ζάρια, χαρτιά, κλπ.), καλό θα είναι να αναθεωρήσετε μια απόφαση σας για συμμετοχή σε ριψοκίνδυνη επιχείρηση.

Εγγραφή στο RSS - αβεβαίωτη