Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

αβούλωτου

Αρχική » Oneiro » αβούλωτου

Ονειροκρίτης αβούλωτου - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : αβούλωτου

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Δεν βρέθηκε ερμηνεία με τον όρο που επιλέξατε.

Σχετικά όνειρα

  • Παρόλο που το πρώτο πράγμα που μας έρχεται στο μυαλό, είναι πολύ δυσάρεστο όταν ακούμε για ψοφίμι, η παρουσία του στον ονειρικό μας κόσμο δεν έχει μόνο αρνητική χροιά.
    Τα πράγματα είναι άσχημα, μόνο στην περίπτωση το ψοφίμι προέρχεται από γνωστό σε εμάς ζώο.

  • Αν στο όνειρο σας βρεθείτε σε τοπίο παραδεισένιο κι έχετε την αίσθηση μιας άλλης ζωής, απαλλαγμένης από κάθε βάρος και περίσκεψη, τότε το μέλλον σας προδιαγράφεται δημιουργικό, απρόσκοπτο και εξασφαλισμένο.

  • Μια όμορφη βόλτα στην εξοχή στον ύπνο σας σημαίνει ότι θα αποκτήσετε κάποια υλικά αγαθά.
    Εάν όμως δείτε ότι είστε σε γεύμα στην εξοχή και κουβεντιάζετε με φίλους τότε να περιμένετε να σας παρουσιαστούν προβλήματα που είχατε αμελήσει στο παρελθόν.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας ένα άδειο καζάνι είτε παρατημένο είτε βρώμικο,τότε δυστυχώς οι προσπάθειες για ό,τι κάνετε θα αποβούν άκαρπες.
    Αν όμως το καζάνι που δείτε είναι γεμάτο με φαγητό ή γενικά γεμάτο με κάτι, τότε θα έχετε χαρά και πλούσια κέρδη.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας ανθρώπους να παλεύουν κι εσείς δεν μετέχετε, τότε κάποια ζοφερά προβλήματα φίλων σας θα σας αγγίξουν και θα λυπηθείτε.

    Αν δείτε ότι παλεύετε με άτομο γνωστό ή άγνωστο, να περιμένετε διενέξεις και συγκρούσεις με ανθρώπους του περιβάλλοντος σας.

  • Οι λεκέδες στα όνειρα αποτελούν πάντα κακό οιωνό, ο οποίος προμηνύει από στεναχώριες και δυσάρεστα νέα μέχρι και κακή υγεία, δική μας ή και αγαπημένων μας προσώπων.

Εγγραφή στο RSS - αβούλωτου