Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

αβρούς

Αρχική » Oneiro » αβρούς

Ονειροκρίτης αβρούς - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : αβρούς

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Δεν βρέθηκε ερμηνεία με τον όρο που επιλέξατε.

Σχετικά όνειρα

  • Εάν δείτε στον ύπνο σας ότι αυτό είναι το επάγγελμά σας και αυτό συμβαίνει όντως στην πραγματική ζωή, το όνειρο είναι άνευ σημασίας.

    Στην περίπτωση όμως που κάτι τέτοιο δεν συμβαίνει, θα πρέπει να περιμένετε σύντομα πολύ καλές εξελίξεις στα επαγγελματικά σας.

  • Αν δείτε ότι μπαίνετε σε κομμωτήριο ή κουρείο για να κόψετε τα μαλλιά σας, να περιμένετε ανακούφιση από βαριές λύπες και ευόδωση των αισθηματικών σας υποθέσεων.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας ότι βρίσκεστε μπροστά σε φαγητά αλλά παρόλο που σας αρέσουν εσείς δεν έχετε καθόλου όρεξη να τα φάτε ή ακόμα σας προκαλούν
    δυσφορία μόνο και μόνο στην όψη τους, αυτό σημαίνει ότι η ερωτική σας ζωή δεν είναι και στα καλύτερά της και χρίζει επειγόντως ανανέωσης.

  • Αν δείτε σε όνειρο ότι κρατάτε στα χέρια σας μια ρακέτα την οποία δεν χρησιμοποιείτε, σημαίνει πως τα ταλέντα που διαθέτετε δεν επαρκούν από μόνα τους, για να σας βγάλουν από την δύσκολη θέση στην οποία βρίσκεστε.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας ότι φοράτε κολιέ, η ερμηνεία του ονείρου αλλάζει σύμφωνα με το φύλο στο οποίο ανήκετε.

    Αν είστε άντρας και δείτε ότι φοράτε κολιέ το όνειρό σας προμηνύει δυστυχίες και βάσανα.

  • Αν στο όνειρο σας βρεθείτε σε κάποιο πολύ ψηλό σημείο όπως κάποιο γκρεμό ή ψηλό βράχο από τον οποίο κάνετε προσπάθειες να κατεβείτε τότε για την κοινωνική σας ζωή τα πράγματα δεν είναι θετικά.

Εγγραφή στο RSS - αβρούς