Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

αβρόφρων

Αρχική » Oneiro » αβρόφρων

Ονειροκρίτης αβρόφρων - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : αβρόφρων

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Δεν βρέθηκε ερμηνεία με τον όρο που επιλέξατε.

Σχετικά όνειρα

  • Τα όνειρα στα οποία ισορροπούμε σε κάποιο σκοινί ή ύψος υπάρχει πιθανότητα να οφείλονται σε κάποια φοβία που έχουμε (έστω και υποσυνείδητα) σχετική με τα ύψη.

    Εφόσον δεν συντρέχει κάποια φοβία με τα ύψη το όνειρο έχει πολύ συγκεκριμένη ερμηνεία.

  • Ο πάγκος, στα όνειρα, συμβολίζει την κατοχυρωμένη και εξασφαλισμένη ζωή. Αν ονειρευτείτε ότι κάθεστε σε πάγκο ξύλινο, να περιμένετε ικανοποιητικά κέρδη από τις εργασίες σας.

  • Αν σε κάποιο όνειρό σας δείτε γλάστρα η οποία είναι άδεια (χωρίς κάποιο φυτό) σημαίνει πως έχετε κενές ελπίδες, και προσδοκάτε μάταια για κάτι που δεν πρόκειται να συμβεί.

  • Η παρουσία της διάρροιας στα όνειρα αποτελεί κακό οιωνό σε όλους τους παραδοσιακούς ονειροκρίτες.

    Αν δείτε στον ύπνο σας ότι κάποιος πάσχει από διάρροια, να περιμένετε στεναχώριες και οικονομικά προβλήματα, είτε για σας είτε για κάποιο κοντινό σας πρόσωπο.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας ότι στήνετε καραούλι για να πιάσετε κάποιον, σημαίνει πως είστε άτομο καχύποπτο και δεν έχετε εμπιστοσύνη σε κανέναν.
    Αν δείτε ότι σας στήνουν καραούλι, προσέξτε μήπως πέσετε θύμα «συναδελφικών» και «φιλικών» επιβουλών.

  • Αν δείτε στο όνειρο σας ότι βρίσκεστε σε ένα ερημικό άγνωστο τοπίο στο οποίο δεσπόζει ένα αρχαίο εγκαταλελειμμένο και επιβλητικό κάστρο
    τότε θετικές εξελίξεις θα γνωρίσετε στην κοινωνική και επαγγελματική σας ζωή, όπως μεγάλες επιτυχίες καθώς και κοινωνική καταξίωση.

Εγγραφή στο RSS - αβρόφρων