Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

αβόλευτε

Αρχική » Oneiro » αβόλευτε

Ονειροκρίτης αβόλευτε - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : αβόλευτε

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Δεν βρέθηκε ερμηνεία με τον όρο που επιλέξατε.

Σχετικά όνειρα

  • Ο λάρυγγας συμβολίζει μία προσπάθεια από εμάς να ζητήσουμε βοήθεια από κοντινούς μας ανθρώπους για μία κατάσταση που μας βασανίζει.

  • Η πείνα είναι ένα από τα κλασικά ονειρικά σύμβολα που παραδοσιακά ερμηνεύεται «αντίστροφα».

    Αν δείτε λοιπόν στον ύπνο σας ότι πεινάτε λόγω φτώχειας (και όχι κάποιο άλλο λόγο), προοιωνίζεται ένα λαμπρό μέλλον, πλούσιο σε απολαβές και εμπειρίες.

  • Η αποπλάνηση στα όνειρα είναι συνηθισμένο φαινόμενο, καθώς εμπεριέχει σεξουαλικές τάσεις και επιθυμίες που πιθανόν να έχουμε καταπιεσμένες, οι οποίες εκδηλώνονται με αυτή τη μορφή.

  • Αν δείτε στο όνειρο σας ότι παρασκευάζετε βούτυρο χτυπώντας το γάλα, θα σας ανατεθεί δύσκολο έργο, αλλά με την ευφυΐα και τη εργατικότητα σας θα το φέρετε σε πέρας και θα ευημερήσετε.

  • Η παρουσία της γάτας στα όνειρα είναι ευοίωνη, εκτός από τη μαύρη γάτα, που θεωρείται συμβολικά το άκρον άωτον της γρουσουζιάς.

    Αν δείτε γάτα ήρεμη και τρυφερή να περιφέρεται στο σπίτι σας, να προσδοκάτε ανέφελη οικογενειακή ζωή.

  • Να και ένα όνειρο όπου η ερμηνεία του είναι και καλή και κακή ταυτόχρονα.

    Αν δείτε λοιπόν στον ύπνο σας τελετή γάμου ή μυστήριο βάπτισης, όπου είστε παράνυμφοι, σημαίνει πως είστε άτομο που ναι μεν αρκείται στα λίγα, αλλά διακατέχεται και από κοινωνικές φοβίες.

Εγγραφή στο RSS - αβόλευτε