Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

αβύζαχτες

Αρχική » Oneiro » αβύζαχτες

Ονειροκρίτης αβύζαχτες - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : αβύζαχτες

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Δεν βρέθηκε ερμηνεία με τον όρο που επιλέξατε.

Σχετικά όνειρα

  • Ενώ η αιχμαλωσία έχει σαφώς αρνητική αίσθηση, σε κάθε της μορφή στην πραγματικότητα, στα όνειρα συνήθως σημαίνει το ακριβώς αντίθετο!
    Όσο δυσάρεστο και αν μας φαίνεται ένα όνειρο, στο οποίο γινόμαστε μάρτυρες ή είμαστε θύματα αιχμαλωσίας, μόνο καλά μπορούμε να περιμένουμε απ' αυτό.

  • Αν δείτε στο όνειρο σας ότι περπατάτε σε ένα τοπίο που το σκεπάζει πάχνη ή γενικά με κάποιον τρόπο εστιάζεται στην πάχνη, θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί καθώς το όνειρό σας δεν αποτελεί έναν καλό οιωνό.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας ότι φοράτε αδιάβροχο μέσα στο σπίτι ή έξω, ενώ έχει λιακάδα, προσέξτε μήπως δεν χειρίζεστε καλά οικογενειακές και οικονομικές υποθέσεις σας.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας κούκλα, σημαίνει ότι θα πέσετε θύμα της γοητείας ατόμου δόλιου και πλάνου, με το οποίο θα γνωρίσετε μια περίοδο πρόσκαιρης ευτυχίας, που αργότερα θα πληρώσετε ακριβά.

  • Όταν ονειρευτείτε σκουλαρίκια, η ερμηνεία του ονείρου εξαρτάται συνήθως από το συμβολισμό που έχουν για εσάς τα σκουλαρίκια.Στο όνειρο τα σκουλαρίκια αποτελούν σύμβολο υποκρισίας, συναισθηματικής κενότητας και ερωτικής απιστίας.

  • Όπως ακριβώς χρησιμοποιούμε την λέξη στον προφορικό λόγο, για να υποδηλώσουμε δυσκολίες που ανακύπτουν, έτσι και στα όνειρα η ύπαρξη αγκαθιών μας προειδοποιεί για δυσχέρειες που επέρχονται.

Εγγραφή στο RSS - αβύζαχτες