Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

αβύθιστες

Αρχική » Oneiro » αβύθιστες

Ονειροκρίτης αβύθιστες - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : αβύθιστες

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Δεν βρέθηκε ερμηνεία με τον όρο που επιλέξατε.

Σχετικά όνειρα

  • Αν ονειρευτείτε πως είστε άνεργος - άνεργη, σημαίνει πως δεν θα μπορέσετε να πραγματοποιήσετε τις επιθυμίες και τα σχέδια σας.

    Προσέξτε στο εργασιακό σας περιβάλλον, υπάρχει κίνδυνος να μείνετε χωρίς δουλειά λόγω της συμπεριφοράς σας.

  • Ο αποκεφαλισμός στα όνειρα, είναι ένα ιδιαίτερης σημειολογίας όνειρο, καθώς αντιπροσωπεύει τα αγχη τα οποία μας διακατέχουν στην παρούσα περίοδο της ζωής μας. θα χρειαστεί να χαλαρώσετε και να επαναπροσδιορίσετε καταστάσεις και ζητήματα με πιο αποτελεσματικό τρόπο.

  • Το κόκκινο, ζεστό και υγιές αίμα θεωρείται, στα όνειρα, ένας από τους καλύτερους οιωνούς παρά την τρομακτική φύση του ονείρου.
    Αν δείτε πως αιμορραγείτε από κάποιο σημείο του σώματος σας, θα έχετε πρωτόγνωρες ηθικές και υλικές απολαβές .

  • Αν δείτε στο όνειρό σας να βιδώνετε βίδα, τότε θα σας διακατέχει σταθερότητα και επιτυχία στον επαγγελματικό σας τομέα, σε περίπτωση που δεν έχετε εργασία
    θα είναι μία καλή προειδοποίηση να αρχίσετε να ασχολείσθε ποιο εντατικά με αυτόν τον τομέα που σας απασχολεί.

  • Αν δείτε στο όνειρο σας ότι χρησιμοποιείτε δαχτυλήθρα, θα πρέπει να ετοιμαστείτε να ευχαριστήσετε εκτός από τον εαυτό σας και πολλούς άλλους. Θα πιεστείτε και θα αγχωθείτε γιατί θα κινείστε σε γρήγορους ρυθμούς, οι υποχρεώσεις θα αυξηθούν και θα σας δοθούν οι ευκαιρίες για νέες συνεργασίες.

  • Αν στον ύπνο σας δείτε ότι περιπλανιέστε σε όμορφη άγνωστη πόλη, σύντομα θα αναγκαστείτε να αναζητήσετε την τύχη σας σε άλλον επαγγελματικό ή γεωγραφικό χώρο με επιτυχία.

Εγγραφή στο RSS - αβύθιστες