Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

αγάπανθος

Αρχική » Oneiro » αγάπανθος

Ονειροκρίτης αγάπανθος - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : αγάπανθος

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Δεν βρέθηκε ερμηνεία με τον όρο που επιλέξατε.

Σχετικά όνειρα

  • Αν δείτε στον ύπνο σας μέρη εξωτικά τότε συμβουλευτείτε το λήμμα "εξωτερικό".
    Αν όμως δείτε ξωτικά και δαίμονες αυτό σημαίνει ότι τα νεύρα σας είναι σε προχωρημένο στάδιο και παίζουν με την φαντασία σας.

  • Το πως ερμηνεύεται ο ταχυδρόμος στον ονειρικό μας κόσμο, είναι αποτέλεσμα κυρίως της εμφάνισής του.
    Στην περίπτωση που δούμε στον ύπνο μας έναν ταχυδρόμο ή έναν αγγελιοφόρο με ουδέτερα ή όμορφα και καθαρά ρούχα τότε θα πρέπει σύντομα να περιμένουμε ευχάριστα νέα.

  • Αν δείτε στο όνειρο σας ότι καταδικαστήκατε και σας έχει επιβληθεί μια βαριά ποινή, προετοιμαστείτε για μια περίοδο ελεύθερης και πλούσιας ζωής που, όμως, δεν θα διαρκέσει για πολύ.

  • Αν δείτε σε όνειρο ότι κρατάτε, δίνετε ή παίρνετε ένα κομμάτι σαπούνι, να περιμένετε σύντομο ξεκαθάρισμα εκκρεμών υποθέσεων και έξοδο από το τέλμα στο οποίο βρίσκεστε.

  • Αν ονειρευτείτε ασκητισμό, σημαίνει ότι θα καλλιεργήσετε παράξενες αρχές και απόψεις, κάνοντας τον εαυτό σας γοητευτικό στους ξένους, αλλά απωθητικό στους φίλους.

    Εάν δείτε στον ύπνο σας ότι συναντάται κάποιον ασκητή τότε να προσέχετε διότι αυτό προμηνύει εξαπάτηση και δόλο.

  • Αν δείτε στο όνειρο σας ακόνι - ακονόπετρα, θεωρείται προμήνυμα στενοχώριας και χρειάζεται προσοχή στις ενέργειες σας, για να αποφύγετε μπλεξίματα και κακοτοπιές.

    Πιθανον να χρειαστεί να κάνετε ένα ανεπιθύμητο ταξίδι, ύστερα από ένα τέτοιο όνειρο.

Εγγραφή στο RSS - αγάπανθος