Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

αγέλης

Αρχική » Oneiro » αγέλης

Ονειροκρίτης αγέλης - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : αγέλης

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Δεν βρέθηκε ερμηνεία με τον όρο που επιλέξατε.

Σχετικά όνειρα

  • Να και ένα όνειρο όπου η ερμηνεία του είναι και καλή και κακή ταυτόχρονα.

    Αν δείτε λοιπόν στον ύπνο σας τελετή γάμου ή μυστήριο βάπτισης, όπου είστε παράνυμφοι, σημαίνει πως είστε άτομο που ναι μεν αρκείται στα λίγα, αλλά διακατέχεται και από κοινωνικές φοβίες.

  • Αν στο όνειρό σας δείτε ότι γράφετε ένα οποιοδήποτε έγγραφο, τότε το όνειρό σας σηματοδοτεί κάποιο επαγγελματικό δίλημμα που βρίσκεστε.

    Αν γράφετε ένα γράμμα ερωτικού περιεχομένου, τότε ετοιμαστείτε για ερωτικές συγκρούσεις και πιθανά αδιέξοδα.

  • Ο ήχος του τηλεφώνου, στα όνειρα, μας προετοιμάζει για μια περίοδο παθητικής αναμονής στα πράγματα που μας απασχολούν.

  • Η γενική ερμηνεία στα όνειρα για την εκκλησία, είναι άμεσα συνδεδεμένη με την κατάσταση στην οποία βρίσκεται η ίδια η εκκλησία αλλά και την διάθεση - αίσθηση που έχετε εσείς.

  • Τα λάφυρα όπως π.χ. κοσμήματα, λίρες κλπ. συμβολίζουν και υλική ευμάρεια αλλά και κοινωνική απαξίωση.
    Εάν δείτε ότι εσείς αποκτάτε ή μετέχετε στη διανομή λαφύρων τότε πιθανό να αποκτήσετε μεγάλη οικονομική άνεση αλλά με τρόπο όχι κοινωνικά αναγνωρίσιμο.

  • Ο ήλιος είναι ζωοδότης και η πηγή του φωτός. Ένα από τα πιο δυνατά ονειρικά σύμβολα, εφόσον έχει πρωταρχικό ρόλο στο όνειρο σας, ο ήλιος και η παρουσία του στα όνειρα έχει ποικίλες ερμηνείες.

Εγγραφή στο RSS - αγέλης