Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

αγέννητος

Αρχική » Oneiro » αγέννητος

Ονειροκρίτης αγέννητος - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : αγέννητος

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Δεν βρέθηκε ερμηνεία με τον όρο που επιλέξατε.

Σχετικά όνειρα

  • Τα μπισκότα όπως συνήθως τα γλυκά στα όνειρα, αποτελούν αρνητικό σύμβολο.

    Εάν δείτε στον ύπνο σας μπισκότα είτε ότι τα τρώτε είτε όχι, να περιμένετε στενοχώριες και αναποδιές εκείνη την περίοδο.

  • Η τανάλια είναι ένα «κλασικό» ονειρικό σύμβολο δυσκολιών και αντιξοοτήτων.

    Αν δείτε όμως ότι την χρησιμοποιείτε σαν εργαλείο, να είστε βέβαιος ότι στο τέλος θα ξεπεράσετε όλα τα εμπόδια και θα συνεχίσετε την πορεία σας ανενόχλητα.

  • Ο νιπτήρας στα όνειρα είναι ένα καθαρό σύμβολο.
    Εάν δείτε ένα λαμπερό νιπτήρα σε έναν χώρο και πλένετε τα χέρια σας σε αυτόν να περιμένετε χαρούμενα γεγονότα και μία περίοδο που θα μπορέσετε να ηρεμήσετε από άγχη που σας απασχολούν.

  • Αν στο όνειρό σας δείτε ότι χαλαρώνετε ή κοιμάστε σε καναπέ τότε τα νεύρα σας είναι σε πολύ άσχημη κατάσταση και πρέπει να ηρεμήσετε.
    Αν πάλι κάποιο φιλικό σας πρόσωπο κάθετε στον καναπέ τότε εχθρότητες και διαφωνίες να περιμένετε.

  • Ο θώρακας όπως και η ασπίδα είναι σύμβολο προστασίας και δύναμης και η ερμηνεία πηγάζει από τους χρόνους όπου η πανοπλία είχε θέση στην καθημερινότητα των ανθρώπων.

  • Πολλές φορές τα όνειρα παίρνουν περίεργη τροπή, για διάφορους λόγους που θα αναλύσουμε παρακάτω, και καταλήγουν στην κατηγορία του εφιάλτη.

Εγγραφή στο RSS - αγέννητος