Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

αγέρωχη

Αρχική » Oneiro » αγέρωχη

Ονειροκρίτης αγέρωχη - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : αγέρωχη

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Δεν βρέθηκε ερμηνεία με τον όρο που επιλέξατε.

Σχετικά όνειρα

  • Το χωνί όταν εμφανίζεται στον ονειρικό μας κόσμου είναι ένα από τα ελάχιστα όνειρα που προμηνύει χλιαρότητα και ουδετερότητα σε όλους τους τομείς της ζωής σας.
    Αν και θα μπορούσε να θεωρηθεί ένα όνειρο άνευ σημασίας, ωστόσο χωρίς εξάρσεις και έντονες χαρές ζωή δεν είναι και πολύ θεμιτή.

  • Η κρεμάλα - ικρίωμα στα όνειρα θεωρείται όνειρο με έντονες ψυχολογικές αποχρώσεις που αφορούν την διέξοδο που ψάχνεται σε προβλήματα τα οποία σας βασανίζουν.
    Αγχώνεστε πολύ και νιώθετε συχνά ενοχές για ότι κι αν κάνετε, κάτι το οποίο σας καταβάλει μακροπρόθεσμα και είναι ανθυγιεινό.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας ότι αναχωρείτε για κάποιο προορισμό, τότε αυτό σημαίνει ότι έχετε παραιτηθεί και ότι σας λείπει η φλόγα και το πάθος για ζωή.
    Είναι φανερό ότι δεν νιώθετε πολύ δυνατός και τα πάντα σας φαίνονται μάταια.

  • Ο νέος συμβολίζει επιτυχία και αποφασιστικότητα.
    Εάν λοιπόν δείτε ότι συναντάτε νέους και διασκεδάζετε τότε να είστε σίγουροι ότι θα κοπιάσετε αλλά η πίστη στους στόχους σας και ο δυναμισμό σας θα σας ανταμείψουν.

  • Αν δείτε στο ύπνο σας ότι αποτελειώσατε ένα έργο ή μέρος έργου, σημαίνει ότι θα αποκτήσετε πρώιμα στη ζωή μια καταλληλότητα, και τι θα μπορέσετε να περάσετε τις μέρες σας όπως και όπου σας αρέσει.

  • Αν είστε άντρας και δείτε το όνειρό σας δύο γυναίκες να ξεμαλλιάζονται, θα πρέπει να περιμένετε την ανάμιξή σας σε καταστάσεις που ενώ δεν σας αφορούν θα σας κάνουν κακό.
    Αν δείτε πως εσείς ξεμαλλιάζεστε με μία γυναίκα ενώ είστε άνδρας, ο ανδρισμός σας θα δοκιμαστεί.

Εγγραφή στο RSS - αγέρωχη