Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

αγέρωχης

Αρχική » Oneiro » αγέρωχης

Ονειροκρίτης αγέρωχης - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : αγέρωχης

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Δεν βρέθηκε ερμηνεία με τον όρο που επιλέξατε.

Σχετικά όνειρα

  • Εάν δείτε ότι κάνετε σεξ με το αντίθετο φύλο αυτό είναι πολλές φορές η διέξοδος του οργανισμού διότι απέχετε καιρό από αυτήν.
    Εάν όμως δεν απέχετε και δείτε ότι κάνετε έρωτα αυτό σημαίνει ότι θα έχετε επιτυχία σε κάποιους τομείς.

  • Το στέμμα, στο όνειρο, σημαίνει ότι θα σας γίνουν μεγάλες τιμές. Οι επαφές και οι συζητήσεις με άτομα κύρους μπορεί να αποδειχθούν πολύ ωφέλιμες τόσο για να πάρετε σημαντικές ιδέες και πληροφορίες, όσο και για να προωθήσετε αργότερα όποια σχέδιά σας.

  • Η παρουσία εφήβων στα όνειρα είναι εξαιρετικά καλός οιωνός καθώς αντιπροσωπεύει την νεότητα και την ζωντάνια της εφηβικής ηλικίας.
    Έτσι αν δείτε στον ύπνο σας κάποιον έφηβο σε οποιαδήποτε κατάσταση οποιουδήποτε φύλου τότε να περιμένετε χαρμόσυνα γεγονότα και καταστάσεις.

  • Η ερμηνεία του κιβωτίου στο όνειρο αλλάζει ανάλογα με τις συνθήκες στις οποίες το βλέπουμε.
    Αν ανοίγουμε στο όνειρό μας ένα κιβώτιο το οποίο έχει κάποιο περιεχόμενο, συνεπάγεται ένα μέλλον γεμάτο εφορία ψυχική και καλή τύχη.

  • Οι αριθμοί στα όνειρα αποτελούν οιωνό ευημερίας και ασφάλειας.

    Αν δείτε πως γεμίζετε ένα χαρτί με αριθμούς, θα καλό - παντρευτείτε.

    Αν γράφετε νούμερα πάνω σε μουτζουρωμένο χαρτί, υπάρχει κίνδυνος να χάσετε μια αξιόλογη ευκαιρία.

  • Αν και η σερενάτα πιο πολύ θα λέγαμε ότι μας οδηγεί σε όμορφες ρομαντικές στιγμές, ωστόσο όταν εμφανίζεται στα όνειρα προμηνύει κλονισμό των ερωτικών μας σχέσεων, ζήλια σε πολύ μεγάλο βαθμό που μπορεί να προέρχεται είτε από εσάς ή είτε από το έτερο σας ήμισυ.

Εγγραφή στο RSS - αγέρωχης