Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

αγίνωτη

Αρχική » Oneiro » αγίνωτη

Ονειροκρίτης αγίνωτη - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : αγίνωτη

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Δεν βρέθηκε ερμηνεία με τον όρο που επιλέξατε.

Σχετικά όνειρα

  • Αν δείτε σε όνειρο ότι προσφέρετε γλυκά, σημαίνει πως είστε όλο λόγια και ελάχιστες πράξεις σε φιλικό πρόσωπο που βρίσκεται σε άσχημη κατάσταση και χρειάζεται την βοήθεια σας.

    Αν σας προσφέρουν γλυκά, να είστε σε επιφυλακή για κόλακες που σας επιβουλεύονται.

  • Αν δείτε στο όνειρό σας ότι κάνετε βουτιά σε γαλήνια νερά, τότε μην φοβηθείτε να επενδύσετε στον επαγγελματικό σας τομέα καθώς το συγκεκριμένο όνειρο αποτελεί κατά τον ονειροκρίτη πολύ θετικό σημάδι.

  • Ο εκτροχιασμός και γενικά η απώλεια μιας σταθερής πορείας στα όνειρα είναι κακός οιωνός και θα πρέπει να επιδείξετε πρόνοια και ηρεμία για να αντεπεξέλθετε.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας ότι αρραβωνιάζεστε ενώ δεν είστε παντρεμένοι, τότε σημαίνει πως θα συναντήσετε πολλά εμπόδια στο δρόμο για την πραγματική αγάπη.
    Αν όμως είστε παντρεμένοι, σημαίνει πως ο γάμος σας αντιμετωπίζει προβλήματα από καιρό και θα περάσετε μεγάλη κρίση.

  • Εάν δείτε στον ύπνο σας ένα εργοστάσιο εγκαταλελειμμένο και άδειο αυτό σημαίνει ότι είναι αργά για να διορθώσετε κάποια λάθη που κάνατε, και δεν χρειάζεται να απασχολείστε - βασανίζεστε για αυτά.

  • Αν δείτε στο όνειρο σας καλοσχηματισμένα γυναικεία οπίσθια που τα θαυμάζετε και σας έλκουν, τότε σας περιμένουν ηδονές και απολαύσεις που θα ικανοποιήσουν στο έπακρο το λάγνο χαρακτήρα.
    Αν δείτε οπίσθια αντρικά, να περιμένετε εξευτελισμούς και ταπεινώσεις.

Εγγραφή στο RSS - αγίνωτη